Slayer 356 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca F4 to najgorszy fallout w jakiego grałem Po skonczonej grze od razu uninstal, savow tez nie robiłem backupu bo wiedziałem, że nie będę w to już chciał grać. 1 2
kamilos69 405 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) 36 minut temu, Slayer napisał(a): F4 to najgorszy fallout w jakiego grałem Jako seria Fallout to faktycznie kupsztal straszny. Ale sam "gameplay" dla mnie rewelacja. Osobiście fajnie mi się grało. Edytowane 8 Marca przez kamilos69
PaVLo 1 445 Opublikowano 8 Marca Autor Opublikowano 8 Marca 9 godzin temu, Slayer napisał(a): F4 to najgorszy fallout w jakiego grałem Po skonczonej grze od razu uninstal, savow tez nie robiłem backupu bo wiedziałem, że nie będę w to już chciał grać. A dla mnie jeden z najlepszych
Grolshek 1 367 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 6 minut temu, PaVLo napisał(a): A dla mnie jeden z najlepszych Ja się świetnie bawiłem, a teraz Fallout 76 leci sobie spokojnie. Uwielbiam tak ten klimat że przymknę oko na niedociągnięcia. 1
DITMD 1 614 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Dla mnie sama gra jest ok, ale jako Fallout, czy rpg to jest kompletne dno. 1
Rekomendowane odpowiedzi