Karta graficzna pod I5 10400F
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
No tak, teraz sobie przypomniałem, ale nie wrzucałem go, bo na Nexus są lepsze. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Może niech za darmo Nvidia rozdaje skoro im bez różnicy. Pięknie wszystkich robią w bambuko -
Przez Krystian79PL · Opublikowano
Na tą chwile nie opłaca się wymieniać , lepiej poczekać na lepsze ceny , rx9070xt ma na tyle mocy że wystarcza na każdą grę nawet z rt w 2560 x 1440 no może do 4k rtx5080/90, tylko te ceny są śmieszne i napędzane przez małą konkurencje . -
Przez lukadd · Opublikowano
Nie ma tu nic magicznego, dropy FE są cały czas co jakiś czas Ale, że jest tego mało to ludzie wykupują w mig szczególnie 5090. Ostatnio w grudniu były nawet 2 rzuty FE na Niemcy, wcześniej na pewno był w październiku itd. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
To są specjaliści premium, poklepywacze się po plecach na wzajem, który oprócz wstawiania wątpliwej jakości komentarzy, braku kultury, nic mądrego to dyskusji nie wnoszą . Także się nie przejmuj. 😉 Czytałem ostanio że nawet w temacie Ryzena pomogłeś chłopakowi , gdzie ci wszyscy specjaliści od amd ?😅 Aaaa... są zajęci flekoswaniem się nowymi cpu i mobasami w 1440p 😉. @MarcoSimone akurat taki npc jak ty, nie musi się nade mną litować ,nic mądrego i wartosciwego swoimi komentarzami jeszce nie wniosłeś. Formu jest do dyskutowania i wyrażania różnych opini, lecz niektórzy zaniżają poziom takowej. 😉
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi