Zmiana GPU, PC wyłącza się, za slaby zasilacz?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
welp, kto był głównym dostawcą uzbrojenia i się z tego zaczął wycofywać? porozumienie które "niby" wyszło od amerykanów, a jest pod dyktando ruskich? Bo przecież tu wcale nie chodzi o to, że Ameryka (Trump) woli dogadać się z ruskimi, niż ich dojechać, prawda? idź może jednak na tego twittera -
Przez HenioElektryk · Opublikowano
Ja bym OLEDA czy QD-OLED tak szybko nie skreślał. Wiadomo wypalenia się zdarzają ale można temu zapobiegać. Poniżej wrzucam filmik gościa katującego swój monitor tak aby specjalnie go wypalić. Robi to od 18 miesięcy i efekt nie jest tragiczny - nawet bym powiedział że jak na takie traktowanie monitora to nie jest źle. Wiem też że kilka osób z forum także używa OLEDów w pracy i nie narzekają, wiadomo kiedyś napewno się wypali - ale jakbyś kupił sztukę z długą gwarancją to zanim cokolwiek zauważysz to i tak już będzie czas na "nową" sztukę. Sam niecały rok temu kupiłem Alienware AW3225QF(32" 4k 240 Hz QD-OLED) i jestem mega zadowolony. Mam na niego 36 miesięcy gwarancji i jakby się nawet wypalił po tych 37 miesiącach to trudno, będę się wtedy martwił. Ale jak już zobaczysz i trochę OLEDA poużywasz to potem ciężko wrócić do czegoś innego -
Przez evqze · Opublikowano
A czy RTX 5060 dałoby rady na 1440p? Głównie gry to Roblox, Valorant i Minecraft. Obecenie w tych grach mam około 200 FPS na średnich ustawieniach na 1080p więc wydaje mi się, że RTX 5060 powinno dać rady. -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Polska była rozebrana do zera i jakoś istnieje. Tak czy inaczej ta wojna rozwala obydwa państwa. ruskie już raz się rozpadły, ponieważ nie wytrzymały długotrwałych kosztów zbrojeniowych. Historia się powtarza tylko tym razem nie jako zimna wojna.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi