Procesor Intel i7 Core Ultra 65K długa gwarancja, okazyjnie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keller · Opublikowano
No ale jeśli za 1350 są używki? Albo może dałoby się mniej. Hehe, chyba ktoś z forum. W moim otoczeniu gadka jest "to narażanie na koszty, a potem nie ma kto spłacić". I możesz mówić że masz gotówkę, ale to nic nie zmienia. Paranoizm. Niby gigabyte nie każdy chwali. Pure to raczej to samo co zwykły lub pulse. A pulse widziałem chyba dziś w xkomie za 1510. No ale 1300 a 1500 to różnica. Jak jest mało ofert to i biorą te gorsze. A mało ofert niestety jest. Dla mnie dobrą ceną jest do 1300 za używkę, nówka do 1400. Więc jest trochę różnicy. -
Przez j4z · Opublikowano
A stand alone i multiplatformowe to się wyklucza? Chodzi mi o to, że ograłbym exy Sony na tym gówno PSVR2 i przerzucił się na Questa. Questa do PC nie będę podpinać. -
Przez galakty · Opublikowano
Eeeee Q3 ma słabsze? Przecież soczewki, rozdzielczość itp są lepsze. A bebechy wcale słabe nie są, na tyle dobre że trzeba używać QGO i podkręcać rozdziałkę w grach bo natywnie jest słaba. Zdecyduj się czy standalone, czy multiplatformowe Beat Saber masz np. na PC. -
Przez Send1N · Opublikowano
Na rdzeń gpu jak najbardziej, na IHS tego ryzena bez znaczenia, zwykła pasta zrobi to samo, nie zdegraduje się w krótkim czasie jak na gołym rdzeniu, odpadają także akcje z hotspotem na czapce.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi