BIOS ASROCK 7800X3D (aktualizacja biosu)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@Adikon no spoko, myślałem, że wiesz, że sprawdzałeś juz. Nie musisz specjalnie sprawdzac, pytam z czystej ciekawosci. -
Przez JestemKotem · Opublikowano
Dbajcie o swoje zdrowie śmietnikowcy. Dziś mija miesiąc jak moja żona jest w szpitalu. -
Przez Keleris · Opublikowano
Mój wcześniejszy komputer który poszedł do młodszego, teraz dostał w spadku 7800xt. Mi zachciało się szklarni, a w sumie ta skrzyneczka podoba mi się bardziej. Na święta pod choinkę sprezentuje jakieś chłodzenie co by ładniej było, obecne spokojnie daje radę ale nie wygląda. -
Przez Send1N · Opublikowano
Najlepiej to po prostu rozsmarować równo cienką warstwę zamiast bawić się w różne wzorki, w ten sposób można nawet zaoszczędzić bo wiesz że żaden nadmiar nie wypłynie pod wpływem docisku, w necie można naczytać się bzdur że rozmasowując pastę mogą tworzyć się pęcherze powietrza i będzie gorsza wydajność niż np przy "X" nigdy niczego takiego nie zauważyłem, gorsza wydajność może być jak nie pokryje się całej czapki gdy np ktoś nadal kładzie małą kropkę na środek -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ty do mnie piszesz? W kwestii dzieci i małżeństwa to teoretykiem jesteś chyba ty Ale jak sobie to wyobrażasz? Miał te dzieci porwać? Jak został z nimi to musiał krakać z nimi. Nie zdziwiłbym się gdyby i służby się tym interesowały i miał ciekawe odwiedziny. To dziki kraj pod tym względem. On ze względu na rodzinę znalazł się w sytuacji Obra dobrego wyjścia. A przenieść musiałby się sam. I w tym problem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi