Jaki rodzaj ekspresu do kawy wybrać?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Paweł Broszczak · Obserwuj otpeodsSrn4 i5ad48ltc1130uo936ihhi77g40l7.2faug5g66zfh3t3t8m · Witajcie mam pytanie chodzi o mg 2023 benzynka manual. Poodklejały się listwy błotników a w aso powiedzieli iż producent nie uzna gwarancji bo są takie a nie inne warunki atmosferyczne. Ale przecież to wada fabryczna a nie wina użytkownika. Paweł Broszczak Autor Dziękuję za wasze podpowiedzi a Aso które tak podchodzi do klienta to MG GB - Grupa Bemo Michał Piech Obiecujący współautor Paweł Broszczak napisz do mgpolska, jak dla mnie musza poprawic a aso niech nie leci w c.uja na swoim przykladzie jak kupilem samochod wyszlo ze listwy w bagazniku sa zle odlane, wada materialowa widoczna pod slonce, ogolnie wszystkie samochody mg hs na placu tak mialy ktore sprawdzilismy. odpowiedz ASO ten typ tak ma i nic z tym zrobic nie mozemy po kontakcie z mgpolska >> bezwzgledna wymiana pomine juz ze czekam na wymiane od listopada .... ale mi sie nie spieszy Proponuje napisac do mg polska i jednoczesnie zlozyc oficjalna pismo w ASO gdzie samochod byl kupiony, reklmaacja z tytulu rekojmi a nie gwarancji ************** Chery Tiggo 7: Maciek Nowogrodzki Soonspedtr8624c53.ah5l5lfahl7ga5go3ug00t17d1z 6m683mumtu3tlh · A już myślałem, że mnie to ominie, niestety dzisiaj narzeczona pojechała do pracy i po drodze znalazła 🐢 Także dziękuję za przyjęcie do klubu Dominik Czarnecki Normalne bo zimno. Jak wg zmieniłeś co sie wyświetla na wyświetlaczy bo u mnie jest zupełnie inaczej zegara prędkości nie ma itd Maciek Nowogrodzki Autor Dominik Czarnecki Wczoraj tez bylo dosc chlodno w miejscowosci w ktorej mieszkam, a jednak zolwik sie nie pojawil, no ale to bylo kwestia czasu Co do zegarow to w sumie taki widok mam od momentu odebrania auta z salonu i jeszcze sie w ogole nie bawilem tym. Takze ciezko mi tutaj cokolwiek pomoc Andrzej Osiński Pytanie jest nie "czy" tylko "kiedy"? Widzę ze chyba zdarza sie to przy słabej baterii bo mi też sie włączył żółwik przy okazji 15% a jak jeszcze 40-100% to nie włączył sie ani razu ale jechał normalnie. Wyłaczaśż i ponownie włączasz auto i juz jedziesz dalej bez problemu. ***************** -
Przez Send1N · Opublikowano
Miałeś tak od razu po zakupie czy stało się to po czasie? ile masz tego laptopa? wejdź w msi center i wrzuć screena z zakładki features Może być tak że dedykowane gpu jest fizycznie uszkodzone i dlatego soft go nie widzi. -
Przez Daryzda67 · Opublikowano
Ryzen 7 57003d za jakieś 600 z groszami kupiłem z allegro od Chińczyków. Także ten tego 😉 -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
Wezme Vivobooka tylka teraz zastanawiam sie czy 14 czy 15 cali. Dla dziecka to chyba lepiej mniejszy i lzejszy. Wygodniejszy to transportu. Ciekawi mnie czy mniejszy z tymi samymi bebechami co 15 nie bedzie sie mocniej grzel czy wyl pod obciazeniem. W koncu troszke miejsca mniej w srodku. Niestety musi miec system, bo nie mieszkam w tym samym miescie i nie bede mogl "pomoc" jak cos bedzie nie tak.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi