Jaki rodzaj ekspresu do kawy wybrać?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Z tej różowej? Ogólnie schemat jest jeden: farmazony, "nie zrozumieliście", "jestem atakowany". Dlatego po paru tygodniach od przenosin dodalem go do ignorowantych, nie odpowiadam na jego pytania, a i tak gdzieś tam widzę, że caly czas mnie ujmuje w tych "zlych co to go atakujo" -
Przez Keller · Opublikowano
A kim są politycy? Elitą? Raczej chodzi o emocje, kontrowersje, popularność. Gdyby głosować za inteligencją to cała reszta demokratycznych wyborców musiałaby taka być, nie ma na to edukacji moim zdaniem. Więc jest jak jest. Tu narcyz z wiedzą z podstawówki, u nas kibol. I się żyje. Degeneracja. -
Przez Keller · Opublikowano
No ale jeśli za 1350 są używki? Albo może dałoby się mniej. Hehe, chyba ktoś z forum. W moim otoczeniu gadka jest "to narażanie na koszty, a potem nie ma kto spłacić". I możesz mówić że masz gotówkę, ale to nic nie zmienia. Paranoizm. Niby gigabyte nie każdy chwali. Pure to raczej to samo co zwykły lub pulse. A pulse widziałem chyba dziś w xkomie za 1510. No ale 1300 a 1500 to różnica. Jak jest mało ofert to i biorą te gorsze. A mało ofert niestety jest. Dla mnie dobrą ceną jest do 1300 za używkę powiedzmy w dobrym chłodzeniu, nówka do 1400. Więc jest trochę różnicy. Teraz stoi jakiś za 1200zł ale tylko odbiór osobisty.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi