Integralność pamięci , problem z niezgodnością sterowników
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bourne2008 · Opublikowano
NVIDIA GeForce 591.86 WHQL https://www.nvidia.com/en-us/geforce/drivers/results/263199/ -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Z całym szacunkiem ale jak sam stwierdziłeś - siedzisz na starym monitorze, którego zapewne VA na MINILEDACH bezlitośnie gniecie, co dopiero OLEDy. Radzę Ci wziąć jakiś na 14 dniowy okres z możliwością zwrotu, bo żadne informacje z internetu nie dadzą Ci tyle co praktyka. Będziesz kolejne miesiące katować się teorią i gdybaniem, a mógłbyś się cieszyć z czegoś dobrego. No ale jak to w handlu - można "sprzedać" albo "sprzedawać" i tak samo można "kupić" albo "kupować". -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Spotkał się ktoś z tym że założenie contact frame poprawiają docisk, poprawia działanie kontrolera pamięci na cpu ? Problem mam taki że po wejściu w uśpij w windowsie, nie wybudza się komp, tylko resetuje się i pika 3 razy z diodą DRAM . Test ramów pod obciążeniem nie pokazuje żadnych problemów. -
Przez wallec · Opublikowano
Jak włączyć? Mówi do ciebie let's Play i każdy krok otwierania jest zaprojektowany przez firmę Intel, nawet taka podstawowa czynnosc jak urwanie plomby zabezpieczającej -
Przez Dimazz · Opublikowano
też sie zgadzam. Media społecznościowe w obecnej formie wyglądają jak bagno i trzeba młodym ograniczyć jakoś dostęp żeby nie kształcili się w tym. Nie mam ochoty oglądać filmów Smarzowskiego bo on robi ciężkie filmy pełne patologii a tej mam po dziurki w nosie w polskim internecie. Na głównych polskich portalach pełno informacji o celebrytach czy raczej patocelebrytach. Na tiktokach, instagramach pokazują jak można żyć w luksie z niczego. Z filmików i kliknięć. Do młodych to niestety trafia.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi