5800X3D wiecznie żywy przebija cenami 7800X3D i zbliża do 9800X3D
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
A 6000 cl30 mogą w ogóle być na Micronach? Swoją drogą Micron jak Intel. Z mistrza do najgorszego na rynku. Szkoda, zawsze lubiłem Microna. Wydawało mi się, że fakt, że stabilność pamięci wymaga doby testów to powszechna wiedza? Sam miałem przypadki jak mi MemTesta czy GoldMemory wywalało w 30tej godzinie. Ludzie kombinują, piszą, że wszystko git, a 2 miesiące później nagle problemy z niestabilnością, bo nowa gra czy coś się zdegradowało albo był nowy bios i się sypie. Jakby to był RAM na wiele lat, to jeszcze można się pobawić, ale 2x16 i tak na lata się nie nada, szczególnie w roku 2027 a możliwe, że do tego czasu poleżą -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Krótkie te wasze ZPP. Ciekawe czy nożownik też już funkcjonuje. -
Przez tomcug · Opublikowano
Jakiejś bardzo dużej, to może nie, ale kilka procent paździochy na kościach Microna tracą. Robisz obliczenia dla NASA? -
Przez kvcpr370 · Opublikowano
Padł jednak wybór na PS5, dziękuje bardzo za obszerne odpowiedzi, jeszcze jak będzie w przyszłości jailbreak z możliwością uruchamiania kopii zapasowych z PS5, bo uruchamianie jedynie ze starszych generacji jest bez sensu -
Przez x-kom · Opublikowano
Cześć, ruszyły kolejne promocje na laptopy, smartfony, zasilacze i wiele więcej produktów! Promocja —> CyberMonday Sprawdź: — MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC 16GB GDDR7 za 3899 zł. — Deepcool PF600 600W 80 Plus za 139 zł. — Lenovo Legion 5-15 Ryzen AI 7-350/32GB/512 RTX5070 OLED za 6499 zł — ADATA HV620S 2TB USB 3.2 Gen. 1 Czarny za 299 zł. — Lenovo LOQ 15 i5-12450HX/16GB/512/Win11 RTX4060 144Hz za 3 699 zł. Promocja obowiązuje wyłącznie w aplikacji mobilnej i trwa do 1.12.2025 r. lub wcześniejszego wyczerpania limitu produktów i nie łączy się z innymi promocjami. Wybrane produkty mają limit sztuk, które możesz kupić, o maksymalnej liczbie sztuk poinformujemy Cię w koszyku. Dodanie produktu do koszyka nie jest równoznaczne z rezerwacją. Pozdrawiamy, x-kom.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi