Używany PC do ok. 1500zł w co celować?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Przy obecnych cenach za 5070Ti, dziwie sie, że niektorzy dalej mecza 4070Ti/4070S/4070, jeszcze 4070Ti Super i 16GB vram mozna zrozumiec, ze karta jest wystarczajaca sporo ramu. Ale na tych promkach pomimo, że nie jest to zakup tak przyjemny jak wylozyc gotkwe i wyjsc z karta, tylko 100 krokow do tego jak taniej kupic, to i tak sie oplaca. -
Przez Sawyer1916 · Opublikowano
Helikoptery chyba w żadnym BF nie były tak łatwe do strącania. W BFV i 2042 nie zdjąłem łącznie tylu helek czy innym powietrznych maszyn, co tutaj do tej pory, choć w 2042 grałem bardzo mało. Pomaga na pewno to liczne NAMIERZANIE, przez to latają nisko i wchodzą wprost pod RPG. Tutaj na sam koniec meczu mi czwóreczka straceńców wpadła 😎 -
Przez wallec · Opublikowano
Ja to mogę być sobie fanboyem, ale żeby mod wpadał spamować w temacie o Intel wątek o wyłączaniu ecore/ht to już się w głowie nie mieści. Lecisz na ignora. -
Przez Keller · Opublikowano
I to ma nie motywować ludzi do uciekania, jak wiedzą, że i tak będą pogardzani przez swoich, wysyłani na pewną śmierć, kalectwo, lub tortury? przydatność niesamowita. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@tomcug nie wiem czy Asus to ma ale na Asrocku miałem odpalone ZEN5 Gaming Optimizations" hmmm...a ja głupi polerowałem drążek do 66ns. Stary a głupi
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi