Samochody
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Dzisiaj w moje ręce trafił PC który składałem w 2024r - Asrock Challenger 7700XT: Karta ma 15 miesięcy HS wywalony w kosmos Gościu nawet o tym nie wie (nie z tego powodu do mnie wrócił) po prostu tak sobie sprawdziłem z ciekawości po odkręceniu limitu Mam sporo PTM'a na miejscu i aż ręka swędzi ale nie dość że za to nie zapłaci to jeszcze plomby od asrocka nie mam a ma być oddany jutro na 13 -
Przez Killer85 · Opublikowano
Nie wiem po co te "kombinacje alpejskie" skoro są modyfikowane systemy z Winclub? -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Po prostu używają bardziej skomplikowanych instrukcji, aby wykonać to samo w mniejszej ilości ruchów, a skomplikowana część to jak działają te instrukcje i jak to łączy się. Mem z 14:02 dobrze to podsumowuje. Zaczynam trochę łapać co tam robi, ale w sumie nie wiem po co. Grunt że uzyskuje potrzebny wynik przy sprawniejszym przerzuceniu bitów. -
Przez mateusz7513 · Opublikowano
Cześć, Poszukuję monitora 27 cali pod 2K, głównie do gier. W oko wpadły mi dwa modele: AOC Gaming Q27G3XMN i ASUS TUF Gaming VG27AQML1A. Który według Was będzie lepszym wyborem? -
Przez Send1N · Opublikowano
czyli jestes z tych co wolą jednak eksponować podpórkę kup taką która ma jeszcze jak najwięcej ledów ten typ co ja zaproponowałem jest właśnie fajny bo nie widać kompletnie że kartę coś trzyma, montaż jest banalnie prosty nawet karty nie trzeba wyciągać ze slotu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi