CORSAIR RM1000x lekkie stukanie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Slayer · Opublikowano
Ryzen master robi to tak dobrze, że po jego poprawkach ledwo mi windowsa ładuje -
Przez Arczevski · Opublikowano
No kiedyś to był standardowy punkt przelotowy jadąc do Warszawy, teraz albo Janów albo Rudnik nad sanem i eską do stolicy -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Ja tam jadę na pompie i nie patrzę ile zużywa a na FB ludzie przeżywają dramat 🤣. Ostatnie parę lat zim była łaskawa i ludzie przyzwyczaili się do niskiego zużycia a tu bach - -10C w dzień i do -15C przez kilka tygodni i zrobił się wysyp tematów - zimno w domu, jak podnieść temperaturę, jak zmniejszyć zużycie itd Po za tym spory wysyp fake w stylu dom 220m na grzejnikach i przy -15C zużycie na 9kW T-Cap 20kWh 🤣 -
Przez galakty · Opublikowano
Grzejniki i mam za małe. W salonie jest 600x900 CV22 a ma do nagrzania 20m2 salonu + korytarz + kuchnia bez grzejnika. Do tego 2 ściany zewnętrzne, 2 okna normalne + 3 okna balkonowe od ziemi po sufit. No nie ma bata że to szybko nagrzeje pomiszczenie. Jak mam ściany nagrzane to też wietrzę i jest ciepło, bo ściany trzymają, ale jak wychłodzę np. wyjeżdżając na święta to jest dramat
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi