Sprytny zegarek, ale nie koniecznie smartwatch do 350 zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez samsung70 · Opublikowano
co do mieczy jescze, to dla mnie się dobrze na początku grało super 2H nawet zwykłym Rhetta... ale teraz jakoś skłaniam się ku dwóm borniom... nie wiem czemu... te ruchy wydają mi się jakoś bardzo ociężałe plus, podczas wykonywania ataku zielonym duchem z dolotem R3, to postać chowa ten miecz chyba, atakuje duchem ( sorry nie pamiętam tych wszystkich nazw) i zanim wyciągnie ten miecz znowu to zawsze dostaje w pape. nie wiem czy to znowu moja nieudolność, czy gra tak po prostu ma. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Faktycznie, mój błąd Podałem ile % z odzyskanych opakowań przeszło przez automaty. Do połowy marca wprowadzono około 1,2 miliarda opakowań kaucyjnych. Odzyskano około 520 milionów więc mniej więcej 48%. Zatem wzrost zbiórki opakowań, które praktycznie w całości można wykorzystać do przetworzenia na rPET już jest znaczący. W dalszej części wypowiedzi piszesz o wszystkich opakowaniach PET, a nie każde opakowanie wytworzone z PET po jego użyciu nadaje się do przetworzenia jako rPET czyli ten do dalszego przeznaczenia spożywczego i to jest największa różnica. Zatem przyrost rPET nawet o 10% to już jest dużo i o to właśnie chodzi, bo za poziomem odzysku określonych opakowań PET zwiększyć możliwości rPET, ponieważ wtedy ten sam plastik można przetworzyć 5-7 więcej razy niż normalnie. Zatem cykl "życia" jednej butelki wydłuża się, co ogranicza wprowadzanie nowego plastiku na rynek. -
Przez Mar_s · Opublikowano
@Markoomu Camis, ale wiesz że multikonto jest zakazane? Nie wytrzymałeś jednak? -
Przez aureumchaos · Opublikowano
A ktoś z Was gra na windowsie na setam decku? Bo jak zobaczyłem instrukcje żeby zainstalować loosless scaling na SD to sie lewa nogą idzie przeżegnać, do tego inna instrukcja jest w desktop mode a inna geming mode... Z tego co wyczytalem, to win11 na SD dziala jak zwykly windows i norlanie sie tam instaluje takie rzeczy. Obejrzalem kilka filmow na YT i LS daje rade np w takim wieśku i dobrze to wyglada i dziala. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja mam Ogara, dwuręczny miecz za ubicie mini bossa w zadaniu, po wyczyszczeniu małej lokacji. Bardzo fajny mieczyk, ten Mrocznego pościgu mi nie pasował, bo jak nim walczyłem to te wykończenie miecza ma takie "specjalne" a animacje do tego nie pasują, dlatego grałem Hwando a teraz Ogarem, który według mnie idealnie wkomponował się w set. Gdybym tego zadania nie zostawił na potem, to bym już dawno odkrył ten mieczyk. Do tego ten Ogar ma bonus do krytyka, więc tym bardziej jest dobry.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi