Samsung Odyssey G5 S27DG500EUX G50D problem z filmami
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
@Badalamann Ty mówisz o pojedynczych kompaniach które tego używały do tej pory, informacja jest o kompleksowej obsłudze na poziomie armijnym. To są dwa rozne tematy. To już wiem skąd oni czerpią swoje wypowiedzi. Chyba dzielą się między sobą. Trump i Putin -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Nie wiem, pewnie 0. A ile ich jest i ile jest w TM? W ogóle tutaj ta dyskusja nie ma sensu bo to już gadanie o gustach, jeden lubi fiołki, a drugi jak mu nogi śmierdzą. Każdy zainteresowany wie, co każdy sprzęt oferuje i jakie konsekwencje idą za jego kupnem. I albo się na to godzi, albo nie. Ja mogę tylko dodać, że kupowanie TM bez cookido mija się z celem. -
Przez hubio · Opublikowano
Ja się tylko zastanawiam cały czas skąd te kluczykowanie biorą te klucze? Jestem sam zainteresowany bo chciałbym legalnie wejść w ten bizness. Pomijam oczywiście patologie w stylu kradzionych kart. Szukałem więc znalazłem info, że kupują np. w innych krajach i sprzedają w innych czerpiąc profity z różnic cen no i że kupują bezpośrednio albo pakiety. Ale gdzie niby są te bundle? No i jak bezpośrednio? Są działy sprzedaży np w Activision co sprzedają po 1000 kluczyków poza steam? Dużo jest tych kluczykowni, ale skąd oni mają te klucze to dla mnie zagadka. -
Przez bergercs · Opublikowano
Tej marki nawet w Chinach nie traktują jako premium: -
Przez hubio · Opublikowano
To raczej nie jest zmuszanie tylko próba przekonania Osoby niewierzące często bywają lepszymi ludźmi w życiu codziennym niż te niby głęboko wierzące. A na sądzie ostatecznym i tak Bóg rozliczy każdego za jego życie nawet jak nie wierzy Jak to się mówi: to, że nie wierzysz w Boga nie oznacza, że on nie istnieje Więc osoba niewierząca może po prostu przełamać się tym opłatkiem z babcią albo ciocią dla której to jest bardzo ważne. Moim zdaniem nic złego się nie stanie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi