Kurier wydał paczkę za pobraniem bez pobierania należności
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jankooo · Opublikowano
@lukaddno tak samo, sprzęt działa lux a rozbebeszać wszystko i podmieniać tylko po to aby ograniczyć (samo w sobie małe) prawdopodobieństwo awarii procka to mi się nie chce po prostu. Jak się zepsuje to mam gware i AMD wymienia bez problemu, a póki co to jedyne co robię to dbam o to aby mieć aktualny bios. Jeśli padnie to wiem, że zrobiłem wszystko co producent mojego sprzętu zaleca aby tak się nie stało i zadziałały czynniki niezależne ode mnie. Asrock Power :biceps: -
Przez Katystopej · Opublikowano
Przecież Cybertrack to 3 tony, niewiele mniej ważą nowe BMW hybrydy czy elektryczne, więc co, najpierw zakazujemy wjazdu dla spalin, teraz wjazdu dla reszty aut bo "za ciężkie"? Co będzie dalej, przesiadamy się na BMW Isetta? Uuu no to lawetą wrócisz ze sklepu, bo rykoszet z wiatrówki trafi w 2 koła -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Niestety i stety, bo kapitalizm ma też swoje zalety. Idealnie byłoby odciągnąć skutecznie kapitał od zainteresowania pewnymi rzeczami. Na przykład mieszkaniami, albo konsolami PS6 na premierę. -
Przez CryptTM · Opublikowano
@Latest Trick Bez różnicy w sumie, bo w zasilaczu i tak będziesz najprawdopodobniej miał możliwość użycia tylko 2 przewodów, czyli zasilanie i masa.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi