Podpórka pod GPU - byle jaka, czy tutaj też można coś zepsuć?
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
1TB tak pod 400 zł podchodzi już wśród tych najtańszych. -
Przez sideband · Opublikowano
To zamów i się przekonaj Już przerabiałem ten sklep Było najtaniej i nagle się uszkodził w trakcie pakowania - anulowanie zamówienia -
Przez Petru23 · Opublikowano
To gdzie Ty masz linie wzroku? Patrzysz na wysokości znaku ronda podczas jazdy czy na manetki? Lub jak z perspektywy fotki oczy masz ciut na kierownicą lub ona zasłania Ci widok? A jeszcze jak lekko skręcisz w lewo to manetka też zmienia położenie? A czy jeśli już musisz oderwać wzrok od drogi spoglądając w dół przez wieniec kierownicy, szukając wzrokiem manetki, bo kierownica zasłania czy też na prawy dolny ekran przy stałej ikonie to jakaś różnica dla Ciebie jest? Wyjątkowo się zgodzę z m.in. Gordonem. Albo organoleptycznie albo wzrokowo, bez wysilania zmysłów można i należy kontrolować wycieraczki. W szczególności w czasie jazdy w deszczu. Nie ogarniam przesłania. Z wysokości klatki piersiowej pokaż jak to wygląda... -
Przez VRman · Opublikowano
1 Przy instalacji Windy 11 i pobraniu najnowszego ISO tejże windy, przy próbie instalacji na nowym lapie na intelu sprzed 2-3 lat (13 generacja) owszem, choć to się w pale nie mieści, Windows MOŻE nie widzieć dysku i chcieć sterownik Bo przecież nie da się dorzucić tego megabajta do ISO. To za dużo jak na fachowców w Microsofcie W latach 90tych potrafili. Teraz nie potrafią. A może intel to niszowy sprzęt i nie chciało się dla takiej małej firemki popracować 5 minut Żeby dysku w 2025 nie widziało. No ja pierdzielę. A mówią, że to Linux jest upierdliwy i nie dla laików. Co gorsze i tu DRUGA porada: 2 Jak instalka z jakiegoś powodu (nie mam pojęcia czemu) nie widzi touchpada to myślicie, że sobie zainstalujecie Windę klawiaturą, jak to było możliwe od 1995r.? Ano Po załadowaniu sterownika wyskakuje lista, ale ktoś w MS zapomniał dać tam miejsce do kursora. Możecie walić TABem i łbem o ścianę godzinę i nie dacie rady wybrać żadnego sterownika, a przycisk INSTALUJ pozostanie na wieki nieaktywny. Jak macie pod ręką jakąś myszkę to luzik, ale jak nie macie? To nie zainstalujecie nowej windy na lapie opartym o 2-3 letnią technologię. Aha. Jak chcecie wejść na stronę producenta lapa jeśli kupiliście Asusa 3 to nie zadziała przycisk download, trzeba wyłączyć adblocka. Ale jak masz pecha to możesz se wyłączać do usranej śmierci, i ublocka i tego wbudowanego w przeglądarkę. Jedyna opcja to użyć innej przeglądarki. Poza tym sterowniki Asusa nie kategoryzują po sterowniku, a po debilnie poustawianych kategoriach, które są kategoriami dopiero jak rozwiniecie. Szukałem jakiegoś Storage driver, Intel Storage cośtam. Nie ma. Rozwijam "show more" w jednym a tam tylko inne wersje tego samego, więc myślałem, że to pokazuje tylko to samo co jest bez rozwijania, a tu niespodzianka, bo po rozwinięciu chipset driver, jest. Jakbym nie miał za pasem 30 lat doświadczenia, a tylko kilka to bym pewnie się tu zaciął. Nie ma to jak kochani współcześni programiści, bulwa jego zrąbana mać. Tfu. Nienawidzę tych patałachów -
Przez LeBomB · Opublikowano
Nie mam pojemników, nie mam higrometrów, nie mam pochłaniacza wilgoci, suszarkę kupiłem ale się kurzy. Drukarka stoi na najtańszym stoliku z Ikei Smarowałem ją 8 miesięcy temu. Wycieram z kurzu, a PEI przed drukowaniem przecieram IPA. Jak zmieniam filament, to ten co zdejmuję pakuję w worek próżniowy, o taki (przykładowe zdjęcie z neta) Jak czytam o suszeniu, przechowywaniu, o stołach wagowych jakie ludzie kupują po drukarki itd. to zastanawiam się co to daje, czy jakoś znacząco polepsza jakość druku względem tego co ja uzyskuję.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi