Nigher92 55 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Dobry mordeczki. Zakupilem ostatnio sobie model sluchawek taki jak w tytule mam pytanko sa tu jacys posiadacze tych ze sluchawek? Jezeli tak to chcialbym sie zapytac czy u kogos z was tez regulacja tak lekko chodzi :E? Ciezko mi to wytlumaczyc chodzi mi o to ze mam dosc mala glowe i sluchawki same potrafia sie przestawic na regulacji na glowie czasami o 1-2 kreski i sluchawki mi bardziej wisza na glowie i uszach. Mialem wczesniej model G pro jedynki i tam ewidetnie regulacja maja znaczacy opor. Dodam jeszcze ze regulacja z prawej strony ma duzo mniejszy opor niz z lewej strony i zastanawiam sie czy ten model tak ma czy po prostu trafila mi sie wadliwa sztuka
ostryb 43 Opublikowano 26 Grudnia 2025 Opublikowano 26 Grudnia 2025 Testowałem w sklepie czyli były używane przez wielu i nie było tego o czym piszesz. Raczej masz jakąś niedorobioną sztukę. 1 1
Nigher92 55 Opublikowano 7 Stycznia Autor Opublikowano 7 Stycznia Sluchawki polecialy na zwrot bo mialem je 5 dni najlepsze jest to ze dostalem nowe i dalej to samo gowno XD jakiego trzeba miec pecha zeby dostac dwa razy te same sluchawki ze zjebana regulacja i to tylko po prawej stronie XDDD 1
ostryb 43 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Ja testowałem w UK. Skoro kolejne mają ten sam problem to obstawiam że jakaś paria może być skopana. Edytowane 8 Stycznia przez ostryb
Rekomendowane odpowiedzi