Dyski SSD przyspieszają nawet o 45%. Windows 11 ma ukryty dopalacz.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MaxaM · Opublikowano
@Mistrz zakonu Paladynów Coś Ty słabo pytałeś https://www.x-kom.pl/p/1485754-monitor-led-32-i-wiekszy-msi-mpg-341cqr-qd-oled-x36.html -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
No tak. Ale teraz mamy ten Donalda Tuska. Przypomina mi się Szydło i seicento, natomiast z pewną różnicą. Tutaj jest wszystko dokładnie udokumentowane, a i tak kłamią, wypierają się. Wszystko jest na kamerze, a i tak się nie przyzna. NadŻurek przecież nie może być jak plebs, 1500 zł oraz 15 punktów karnych to jest dla Mariuszka z kołchozu a nie dla Ministra Żurka. Wypisz-wymaluj: „złapiesz złodzieja na kradzieży, to Ci powie, że to nie jego ręka" ZERO zaufania dla rządu Tuska. Skoro w tak prozaicznej sprawie, na kamerze, dopuszczają się matactw i kłamstw, możemy się tylko domyślać co dzieje się za kulisami, bez kamer. Na zmianę: wał-przekręt, wał-przekręt. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Raczej tylko przy systemowym, ja mam 3 dyski nvme, w tym systemowy . Ale jeśli odpalisz bezpieczny rozruch a dysk systemowy nie jest nvme, to system raczej się odpali, tylko reszta dysków mogą być nie widoczne bo nie będzie sterowników . -
Przez narmiak · Opublikowano
Tak myślałem. "Dzięki" za "pomoc". -
Przez bergercs · Opublikowano
Mega się bawię czytając wpisy tych "zachwyconych zakupem premium za super kasę". Codziennie rano i wieczorkiem, pijąc kawę po 10 minut "robi mi dzień". Przy okazji dzielę się z innymi. Za kilka lat te gruzy będą staly porzucone po osiedlach. Zakladaj temat, wrzucaj. W grupach renówek nie ma nawet 1/10 ilości wpisów z problemami, mimo, że większość userów jeździ starymi "tryplami" a nie nowiutkimi z salonu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi