Monitor 4k OLED 32 CALE
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dermi · Opublikowano
Dobieram sobie płytę pod 9800x3D, 32 GB RAM (6000 MHz, CL30), RTX 5070 i cztery dyski: 2 NVMe i 2 SATA. MSI MAG B850 TOMAHAWK WiFi będzie OK? Nie zależy mi na dźwiękówce, bo mam SoundBlastera na USB, na WiFi zasadniczo też, bo komp jest wpięty po kablu Wątek czytałem, przypięty post przeglądałem, ale mam lekki mętlik jeśli chodzi o podpinanie dysków i ich wydajność. Komp ma posłużyć przez kilka najbliższych lat, raczej nie zakładam dokładania czegokolwiek, więc szukam czegoś stabilnego i wytrzymałego, że tak powiem. Budżet to raczej poniżej tysiąca, bo chyba nie ma sensu wydawać więcej. -
Przez Galvatron · Opublikowano
Nie instaluj Kasperskiego bo w obecnej sytuacji jest równie niebezpieczny jak malware, przed którym ma chronić. Wywal wszystkie pirackie programy i gry wraz z crackami/aktywatorami/generatorami kluczy, a następnie przeskanuj wszystkie dyski i partycje. Jeśli masz lewego Windowsa, to zainstaluj czystą wersję ze strony MS, bez aktywacji (piracki aktywator może spowodować nawrót problemu). -
Przez VRman · Opublikowano
Z posta Camisa: Ja od dziś będę o zajączkowskiej mówił Pani Ironia. Żeby realizująca plan kremla pisała krytykę (domniemanej jeszcze) realizacji planów UE Warzecha z tuskiem ładnie przywalił w bandę Żeby tak angielskiego nie ogarniać, to trzeba się postarać. Swoją drogą, klasyk sprzed prawie stu lat:
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi