-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez WRbzz · Opublikowano
Witam mam pytanie czy jest ktoś w stanie mi ocenić czy wszystko współgra tutaj z częściami itp czy nic nie bedzie sie przegrzewać ani nie będą spadki przez złe dobranie komponentów poniżej podsyłam listę z góry dziękuję za pomoc 😁 https://www.x-kom.pl/lista/3tbb6mlbr -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Odpalilem asasyna mirage zeby potestowac karte i to chlodzenie to jest niezly kox, 320W, karta kreci 1100-1200rpm przy 62st i wypluwa na maxa 170fps ok -
Przez Send1N · Opublikowano
Z tego co piszesz to wszystko jest tak jak być powinno, problemy z tymi memkami na mobo asrocka to niestety dość popularny temat jak to się stało że nie masz możliwości zwrotu tego zestawu pamięci? czyżbyś kupował "na raty" po jednym podzespole w odstępach czasowych? chyba że po prostu zmieniłeś płytę ostatnio a wcześniej normalnie wszystko działało? -
Przez karolq097 · Opublikowano
Jasne, bardzo dziękuję za pomoc i informacje co sprawdzać. Tak jak pisałem wcześniej poza tym, jeżeli będą przydatne jakieś konkretne rzeczy które potrzebujesz żeby bardziej być wstanie zdiagnozować ten stutter, a o których ja bym nie pomyślał żeby podać to daj znać. Ustawiłem teraz -0.010 tam gdzie miałem, potestuję w cinebench r23 i dam znać. ( czy moje aktualne ustawienia biosu jakie podałem w poprzedniej odpowiedzi są okej z tym offsetem czy je wyłączyć ustawić inaczej? ) Update: ustawiłem -0.010, na pewno ustawiłem minusa, nie auto, nie plus, zresetowałem kilka razy pc i zapisałem w biosie żeby na pewno wszystko się ustawiło, w biosie dalej widnieje 0.940v, w hwinfo w tej całej zakładce z twojego screena -> voltage offsets -> 0.000v w dół wszędzie, sprawdzałem chwilę cinebench r23, kilkanaście sekund i 96-99 stopni cpu. też tak uważam, właśnie najbardziej mi zależy na stabilności i płynności rozgrywki, aktualnie mam starszy monitor który ma 144hz więc poza te 144fps nie celuje. Wystarczą mi faktycznie te stabilne 144fps bez micro stutteringu bez uzasadnienia i będę zadowolony na najbliższy czas.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi