Obudowy dla komputera chłodzonego cieczą.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jsfighter · Opublikowano
Zależy od ceny, jeśli będą za niego chcieli tyle co za X9 zwykłego, to już lepiej brać base model X9. Ponadto aparaty w tym X9s jakieś nieporozumienie... A była szansa na zdecydowanego zwycięzcę w foto/video w segmencie "małych" (ok. 6,3 cala) telefonów... -
Przez Zbyl88 · Opublikowano
Dzięki kalibracja zrobiona, a mam pytanie jesli w monitorze mam wlaczone HDR game , a w ustawieniach ekranu HDR off to jak wlacze gre automatycznie wlaczy HDR. Jesli nie to musze ten drugi profil robic. AHA Dolby Vision wlaczac czy nie? -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Jak te kosci 3GB mialby predkosc 36Gbs to prawie wyszloby na to samo jezeli chodzi o przepustowosc -
Przez Elder · Opublikowano
Słusznie. ROHS Wszystko z elektroniki jest w ramach gwary wartościowe czy to 2 lub 3 czy do 5 lat dają na graty (więcej to dobre PSU mają... do 12 lat) po niej w sumie jest bezwartościowe z punktu użytkowego bo postęp techniczny w 5 czy 10 lat zmiata stare graty ze stołu. To że są producenci co na elektronikę dają 20 lat gwary to nie idź tam bo zawału dostaniesz jak cenę zobaczysz sprzętów z 20 letnią gwarą od kanadyjskiej firmy BRYSTON ale...to nie dla ludu. Gwarancja ta obejmuje głównie sprzęt analogowy (np. wzmacniacze, przedwzmacniacze) oraz kolumny głośnikowe zarówno do priv use ale również w profesjonalnych studiach nagraniowych. Tak więc zasadność robienia czegokolwiek pancernego w elektronice jest...żadna a to że AMSTRAD działa to nie dotykaj...za 20 lat kolekcjoner zamieni się z Tobą na nową Toyotę -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Walka z Ludvikiem coś wspaniałego! Te wszystkie błyskawice dookoła, efekty świetlne i ilość cząsteczkowych. Zbierałem szczene z podłogi. Ta druga faza to już poza skalą takie widowisko! Następny Myurdin również świetny. Bossowie dla mnie to wisienka na torcie tej przygody. 115h i wjechałem na pełnej w 7 akt!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi