Ile kosztuja Windows 10 oem dla jednej osoby?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Killer85 · Opublikowano
Witajcie/cześć/siema Pierwszy temat na nowym forum Mamy z żoną ( ) trochę wolnych środków z 40-50k Warto założyć jakąś lokatę aby coś zarobić lub coś innego? Nie miałem nigdy do czynienia z takimi tematami ale poczytałem o tych lokatach i widziałem kalkulator do obliczania zysków z lokaty z uwzględnieniem podatku -
Przez grabuss · Opublikowano
Dzień Dobry! Córka dosłownie tydzień pograła i to nie jakoś wybitnie znacząco godzinowo na pc który był składany na początku grudnia, jegomość który to składał będzie dostępny ale dopiero po nowym roku a że mamy okresie świąteczny-noworoczny nigdzie nie potrafię znaleźć na szybko jakiegoś informatyka, więc pytam się was oco może tu chodzić a mianowice: Podczas grania w Fifę mówiła że wyskoczyło jej jakieś okienko o antywirusie zamkneła okienko komputer się zawiesił wyłączyła go na obudowie i od tamtej pory po ponownym załączeniu pc komp startuje a na monitorze no signal, więc wymieniałem kable display port nic , później przełączyłem na hdmi nic podłączyłem do tv na hdmi też nic 😑, kompletnie niewiem co się mogło stać. Poniżej zdjęcia(specyfikacja )i filmik z uruchomieniem pc, żadnych dźwięków czy też mrugająccyh diod na płycie głównej nie widzę... córka jeszcze mówiła że dziwne że klawiatura nieswieci się podczas odpalania pc... -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Od ostatniego wpisu skończyłem Yellowstone S5B (generalnie rozczarowujące doświadczenie - szczególnie pierwsze 4 odcinki). Obejrzałem również do końca "Ukryty poziom" (odcinki 9-15) i całkiem to znośne chociaż po oglądnięciu całości muszę stwierdzić, że z grami nie jestem już na bieżąco. Jestem również po 2 odcinkach Dune Prophecy (może do świąt obejrzę całość). -
Przez Send1N · Opublikowano
Zamontuj jeszcze jeden taki sam na macho zamiast tego fabrycznego, to że będzie w rozmiarze 120 nie zrobi żadnej różnicy względem tego oversized a wizualnie będzie lepiej teraz to wygląda tak jakby wszystkie świeciły a na jednym ledy wysiadły -
Przez Send1N · Opublikowano
@Keleris Dobry wynik i fajne temperatury
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi