musichunter1x 1 409 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Taa, nowy rok i pewnie cennik nowych dostaw wystrzeli w kosmos. Myślałem że zmienię kartę na nową, gdy dodadzą grę którą i tak kupię do karty... Teraz nie ma szans, chyba że do rtx5060ti za 1700 zł.
RTXnietylko4060tiUSER 489 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Opublikowano 30 Grudnia 2025 (edytowane) Jesli intel wypusci karte o wydajnosci 4070 TI SUPER w cenie 2000zl, to chetnie ja sprawdze. O ile ta wydajnosc faktycznie bedzie sie zgadzac w grach, a nie tylko na wykresach marketingowych. Edytowane 30 Grudnia 2025 przez RTXnietylko4060tiUSER
Blackstr8 1 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu Dobra Panowie, ostatnie, bo na sekcji zasilania się nie znam, spytałem na szybko ale zero odpowiedzi.. Mówiliście że mój zasilacz da spokojnie radę nawet z XT które mają pobór rzędu 300W+, kupiłem jakiś czas temu zwykłą 9070 i teraz pytanko bo dopiero instaluje, wyczytałem że najlepiej zasilanie podłączyć pod 2xPcie x8, z tym że u mnie w zasilaczu jest tylko jedno PCie z wyjściem na przewodzie 2x8.. Ogólnie da radę to bydle na jednym chodzić przy poborze 245W ? Czy jeszcze przyjdzie mi się na zasilacz zbierać 😐
RTXnietylko4060tiUSER 489 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Ja uwazam ze lepiej byloby wymienic zasilacz. 250w na jedna wiazke to dosc duzo. Edytowane 14 godzin temu przez RTXnietylko4060tiUSER
lukadd 3 145 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Napiszę to samo co na czacie Pure Power 12M 750W? Na luzaku
Krzysiak 1 980 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Wiadomo, że lepiej by było na osobnych, ale nic się nie stanie na 1
ShaDow_Pro 673 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Bez przesady, dobry zasilacz ze sporym zapasem, to wszystko jest bezpiecznie.
Rekomendowane odpowiedzi