Swiatłowód Orange
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez zdunzdun · Opublikowano
To jest fakt, a przecież dalej mówimy o dość błahych tematach. Dramat dzieje się, kiedy zaczynamy węszyć w grubych sprawach. Daleko mi do bycia spiskowcem i foliarzem, ale pewne rzeczy ciężko zaakceptować. Mam w rodzinie kogoś kto pracował w komórce do rozbijania przestępczości. Słuchając (przecież mocno okrojonych z wiadomych względów) historii to wyłania się obraz państwa dykty. Uwierzycie, że koleś z którym dość dobrze się znałem, mieszkał dosłownie pół kilometra ode mnie (teraz ma wille nieco dalej), wpadł na przemycie ludzi z dość dalekich regionów? Gość wplątał się w jakieś mafijne układy. Dorobił się w ciągu niesamowicie krótkiego okresu bodajże 7 działek, kilku aut ciężarowych, wystawnego domu itp. Myślicie, że poszedł siedzieć? Tak, na bardzo krótko zresztą, uprzednio natychmiastowo "upłynniając" majątek, aby oficjalnie nic nie mieć. Gość dalej żyje jak żył, oczywiście już nie prowadzi "firmy transportowej". Czasami widywany był w okolicy z bardzo podejrzanym typami że wschodnim akcentem. Mógłbym jeszcze coś dodać, ale generalnie ciężko nie odnieść wrażenia, iż w niektórych aspektach to państwo nie działa. -
Przez qpski · Opublikowano
Zmieniałem krzywą na minus 20 i nic się nie zmieniło -
Przez wallec · Opublikowano
Dobrze jest zapisz i daj znać co dalej. Ogólnie, beka z AMD. Nie potrafi odmienić nazwy języka i jest Polska Raz nazywa disabled a raz disable. Ja wiedziałem, że skoro to jest tanie to należy liczyć się z kompromisami ale WTF telefon Xiaomi ma lepszego tłumaczenie i ui. Mogłem częściej zaglądać na subforum AMD bo takie masterpiecy tu są pewnie każdego dnia. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
ja chyba mam stary 500gb około na sata2 hdd ale to pazdziez, rok temu dzialal a teraz lezy pod biurkiem to nie wiem czy dalej bedzie chodzic. 640gb/7200rpm dokladnie. chyba za maly jak na twoje wymagania? -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
jesli przetestujesz oddzielnie 1kosc w kazdym z 4 slotow to sprawdzisz czy dana kosc ramu jest sprawna. jesli powtorzysz to z drugą koscią sprawdzisz czy obydwie kosci sa sprawne czy nie. Jesli sprawdzisz 2 kosci ramu raz w slocie a1 b1 a raz w a2 b2 to sprawdzisz tylko czy plyta albo sloty ram nie sa uszkodzone - co jest malo prawdopodobne
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi