Akcesoria dla niemowlaka - wyprawka na start
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Nie rozumiem OSD z górnej fotki -
Przez SuLac0 · Opublikowano
ale to teraz sie obudziles, czy jak? czyli DMC 3500 bylo ok, ale DMC 3800 juz nie? chinofobie :) masz uwagi odnosnie ciezaru aut i rozjezdzaniu ulic/miast, bylo sie nimi podzielic z KE i ustawodawca w zeszlym roku, zanim wprowadzili nowe limity DMC dla kat.B dla BEV Dz.U.2021.2269Akt obowiązujący Art. 9. W ustawie z dnia 5 stycznia 2011 r. o kierujących pojazdami (Dz. U. z 2021 r. poz. 1212 i 1997) w art. 6 w ust. 3 pkt 4 otrzymuje brzmienie: "4) kategorii B uprawnia do kierowania: ... b) pojazdem samochodowym zasilanym paliwami alternatywnymi o dopuszczalnej masie całkowitej przekraczającej 3,5 t oraz nieprzekraczającej 4250 kg, jeżeli przekroczenie dopuszczalnej masy całkowitej 3,5 t wynika z zastosowania paliw alternatywnych, o których mowa w przepisach wydanych na podstawie art. 66 ust. 5 ustawy z dnia 20 czerwca 1997 r. - Prawo o ruchu drogowym, a informacja o tym przekroczeniu jest odnotowana w dowodzie rejestracyjnym, pod warunkiem że osoba posiada prawo jazdy kategorii B od co najmniej 2 lat.". wrocimy do tematu jak np. mb albo bmw pokaza swoje pluginy w gls i x7 i jak im bedzie szlo "sprawdzanie przepisow" -
Przez wallec · Opublikowano
@leven jesteś na subforum AMD, tutaj zapomina się że ryzen 7600 to sześciordzeniowy procesor stworzony by konkurować z i5 12400f i najzwyczajniej w świecie on musi mieć wysoki CPU load żeby karmić kartę Np. w diablo iV walcząc z jednym potworem masz, 30% CPU load i prawie 100 stopni na boxie -
Przez Kanzu · Opublikowano
@Kadajo mówiąc o trybie fotograficznym nie pisałem o sobie, bo jedyne do czego go używam to ustawienie kadru i ukrycie HUD. Reszta to zapychacze. Wyżej napisałeś, że wszystko co wrzucamy to manipulacja, ale zdjęcia ruszone właśnie "manipulacją" jak z trybu fotograficznego były już wrzucane przez innych i nie widzę, żeby ktokolwiek miał jakieś obiekcje do nich. Dlatego napisałem kolejny post, bo w sumie każdy ma tu inną definicje tego słowa. Tak jak o reshade powiedziałeś, że jest to przekłamywanie obrazu to wychodzi, że cała reszta też. Do tej pory każdy wrzucał po swojemu i nikt nie miał o to problemu, ale podjąłeś temat to chciałem, żeby każdy wiedział co tu jest w końcu tolerowane Nie wnikam jak zostały odebrane moje zdjęcia, bo każdy ma własną opinię i mi też przecież nie wszystkie się podobają. Lubie uchwycać jakieś momenty z gry i zamiast trzymać na steam to zacząłem dzielić się tym na forum. Te pierwsze i ostatnie robiłem w taki sam sposób. Ludzie wrzucają przez kilka stron jedną grę zmieniając tylko kadry i odbiór jest różny, ale czy to definiuje, że wszystkie zdjęcia są do dupy? To przecież tak robię
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi