Akcesoria dla niemowlaka - wyprawka na start
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paarthurnax · Opublikowano
skończy się tym samym co poprzednio - pierwsza wysiądzie rosja, a następnie USA i wtedy Xi wjedzie cały na biało... . . . ups znaczy się na żółto -
Przez Send1N · Opublikowano
@Pentium D dowiedziałeś się czegoś w sprawie nie działania tej nowej gry na w10? chyba nasze nocne posty gdzieś wcięło -
Przez Send1N · Opublikowano
To to już w ogóle patologia... dlatego już lepiej zostać na defenderze ewentualnie podmienić go na darmowego bitdefendera zamiast kupować i istalować avasta -
Przez sino · Opublikowano
1. U mnie ruszyło ok. 3 lata po (ale też po oficjalnym zakończeniu z 1-2 tyg). 2. To normalne, nie spotkałem się z innym przypadkiem (nie mówię, że nie ma). 4. Jak wyżej nawet kilka m to problem, pytanie o jakie 25 m tu chodzi? Po skosie? Po końcu inwestycji (np. mój dom jest ostatni, ale dalsi sąsiedzi się załapali z mojego słupa)? A może po cudzej posesji (tu często nawet na 1 cm się nie zgodzą). 3. No to będzie robiony burdel i kable masakrowane koparkami. Którędy ten kabel? Jeśli normalnie górą od słupa to mniejszy problem (ale i tak koparka / drzewo / wiatr może go zerwać, to nie teoria ale praktyka). Jeśli musi być przekop to zapomnij, bo 10 złośliwców się nie zgodzi, a jeśli zgodzi to i tak koparka go zmasakruje (ci idioci nie uważają na nic, więc kable czy rury wodociągowe czy inne techniczne masakrują bezkarnie, a to dla operatora oznacza ogromne koszty, a dla wandala brak kary).
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi