Akcesoria dla niemowlaka - wyprawka na start
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NotQuite · Opublikowano
Po pierwsze, to pisałem o sondach a nie sondażach. Różnica podstawowa, której widać nie dostrzegasz. Statystyki to Ty sobie serdecznie wsadź w buty. Idź do ludzi do domów i na ulicę spytać co o tym wszystkim sądzą. Przytocz sobie sondaże jakie były bezpośrednio przed brexitem, to może zrozumiesz. -
Przez NotQuite · Opublikowano
Byłem dokładnie w takiej samej sytuacji w 2018r. jak jechałem na pogrzeb. Śnieżyca uderzyła podczas drogi, w ciągu trzech kwadransów zaczęło to tak wyglądać, więc nie że "omijajcie odcinek", bo nie było jak. Elektrykiem to sobie nawet nie wyobrażam. A przepraszam...świadomy użytkownik elektryka w takiej sytuacji i w tym momencie jest naladowany co najmniej w 50%. EDIT Sprawa w ciągu 2,5h przybrała korzystny wymiar dzięki kierowcom ciężarówek, którzy ustawili się idealnie jeden za drugim 50% na drodze/trawie i nie było żadnego problemu żeby dojechał ciężki sprzęt, a nawet niektórzy śmiałkowie w autach się przebijali dalej. -
Przez duniek · Opublikowano
do 18 stycznia na lokalnie prowizja 0% ale tylko dla nowych ogloszen, jak ktos ma cos wystawione to warto zakonczyc i wystawic jeszcze raz PS nie wiem czy to przypadek czy moja strategia na nieodpisywanie zaczela dzialac ale w ciagu ostatnich 10 dni sprzedalem wiecej jak przez ostatnie 1,5 miesiaca nie odpisalem na co najmniej 5 ogloszen, a i tak kupili po czasie oczywiscie na ogloszenia gdzie odpisalem -(uzasadnione pytania o wymiary) i tak nie kupili mimo ze gosc potrzebowal bude max 24c, wyszla 20cm i tak nie wzial (standardowe ja sie jeszcze zastanowie) -
Przez PredaToRxd123 · Opublikowano
tak mam w a2 i b2 i własnie w tych slotach 3 razy pikneło i ruszyło bez restartu tylko pikało i wczytało windows a testowałem każdego rama w każdym slocie po tym jak nie było żadnej reakcji uruchomienia bo już myślałem ze coś uwaliłem i potem zostawiłem i po jakiś 10 minutach własnie jak wsadziłem 1 kość do a2 ruszyło Pytanie: Czy jak wyciągnę pamięci ram to muszę chwile poczekać zeby płyta się zresetowała bo jak wyciągnąłem pamięci kingstona i chciałem wsadzić 2 zestaw to od razu nie chciał wystartować tylko po tych paru minutach spoczynku i wtedy wsadziłem kość to odpalił testowałem też programem TestMem5 półtorej godzinny te 2 kości kingstona i żadnego błędu pytanie czy opłaca się robić format może coś pomóc ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi