Płyta ppd 14700KF z DDR4 (Z790)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ale to nie zmienia faktu, że istnieje i można. -
Przez Send1N · Opublikowano
No dokładnie właśnie to miałem na myśli dlatego napisałem że podziwiam, sam chciałbym żeby mi się znowu chciało tak bardzo jak mi się nie chce kiedyś to przerzucałem graty mimo że nie brakowało wydajności a chwile temu nawet mi się nie chciało zmienić platformy jak za samego procka mogłem mieć mobo + cpu + ram na am5 -
Przez j4z · Opublikowano
Chwała im za to, że mają hobby, którym mogą się tak jarać. Sobie i wszystkim dobrym użytkownikom tego życzę. -
Przez galakty · Opublikowano
Na starość jak już dzieci odchowane i jest czas to czemu nie? Pewnie też będę grzebał znowu, albo nawet bawił się w naprawy, lutowanie kto wie A teraz mam dużo innych zajęć i obowiązków, jeszcze jak się uda za kilka lat potomka począć to wgl komputery nie będą mi w głowie -
Przez Send1N · Opublikowano
@galaktyNo niestety mam podobnie, do 30stki był ten ogień i chęci a po to już zaczęło się stopniowo wszystko wypalać podziwiam tych dziadów z forum co mają 5 dych na karku i dalej są podnieceni sprzętem jak zabawką za dzieciaka Ale z drugiej strony może po prostu nie mają innych zajęć i smutne życie pod pantoflem? kto wie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi