Płyta ppd 14700KF z DDR4 (Z790)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Crew 900 · Opublikowano
Na poprzedniej stronie już to dałem. Musi to być spory przekręt. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Bono_UG To co dałem to jest ta sama ustawa, z której wstawiłeś swoją tabelę. W systemie kaucyjnym o którym tutaj mówimy, chodzi głównie o osiągnięcie poziomu selektywnej zbiórki danych odpadów, z czego rozliczani są przedsiębiorcy wprowadzający opakowania w tym systemie. Za niespełnienie tego poziomu też będą mieli naliczane kary. Jeżeli dana firma wprowadza wyłącznie opakowania kaucyjne, to spełniając poziom selektywnej zbiórki odpadów po wprowadzonych przez siebie opakowaniach, bez problemu spełnia również poziom recyklingu. Na Twoim przykładzie. Czyli firma osiągnie 70% zbiórki selektywnej, spełniając wymagania załącznika 1a (tabeli którą ja wrzuciłem). Natomiast w przypadku recyklingu pozostałych odpadów większość już dawno to załatwiła przez BDO i właśnie normalny krajowy system recyklingu. , Tu cały czas chodzi wyłącznie o zamknięcie części surowca w obiegu, by zwiększyć jego czystość i użyteczność do czegoś więcej niż folia budowlana. Edit: i jeszcze dla jasności. Jako kraj nie spełniamy poziomu recyklingu, ale przedsiębiorstwa którym zależy by nie płacić dodatkowej kasy mają to ogarnięte. -
Przez Mar · Opublikowano
Bardziej bym sie skupił na efektywności kolumn. Miałem kiedyś MA bx5 i zagrały mi dopiero fajnie z Advance Acoustic, ale to lata temu 😉 .A spinałem z Marantzem, Cambridge ,Creek i Advance x2 -
Przez Caps · Opublikowano
Samo modelowanie czy też wizualizacje? W jakim sofcie, jakie ewentualne silniki renderujące? CPU czy GPU? Sam PC, bez szkieł? Ale przepuścili? -
Przez lesiu155 · Opublikowano
No ja wczoraj byłem pierwszy raz na myjni od listopada chyba
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi