ddr5 bez skalpu :)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lypton · Opublikowano
Wszystko jest okej. Możesz na boisko wprowadzić maksymalnie 5 nowych zawodników, ale masz na to trzy zmiany w trakcie meczu. Czyli, jeśli wprowadzasz po jednym zawodniku co jakiś czas, to maksymalnie wymienisz trzech. Żeby wykorzystać pełny limit, musisz zmieniać kilku zawodników jednocześnie. -
Przez galakty · Opublikowano
Jakby podniesli ceny S26 to by sobie w łeb strzelili, tam się nic nie zmieniło od S23. -
Przez tgolik · Opublikowano
Metoda Kominsky'ego - oglądał ktoś ten serial? -
Przez galakty · Opublikowano
A to widzisz, trzeba mówić o konkretnej jednostce napędowej bo w każdej działa inaczej... W Yaris Cross nie byłem w stanie przekroczyć 50 km/h w trybie EV. Gaz to delikatnie trzeba wciskać, dasz do połowy to już spalinówka się odpala. To powinno działać jak w tempomacie, że dopiero depnięcie w podłogę odpala spalinowy/anuluje tryb EV. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Ja tam dziś robiąc zapas wody mineralnej rozwiązałem swój problem z systemem kaucyjnym na jakieś pół roku (zastanawiam się czy nie dołożyć drugie tyle )Raz na jakiś czas zdarza się nam kupić mleko czy jakiś sok-na szczęście te rzeczy są w kartonikach więc w najbliższym czasie nie będę musiał robić za śmieciarza
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi