Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, galakty napisał(a):

Miałem tego z Ali, całkiem spoko wykonany. Zakładam ze masz rig? Bo on chodzi dość ciężko, to nie zabawka jak Logitech. 

Zrobię jakiś porządny uchwyt do biurka. Midtfikowales go? Popsuł Ci się? Co teraz masz?

Opublikowano

Ostatnio widziałem, że nowa baza logitecha RS50 zbiera w necie bardzo pozytywne opinie. Czy 8nm będzie wystarczające dla kogoś kto chce zmienić sprzęt raz na dłuższy czas i nie interesuje go zbytnio rozbudowany ekosystem. Czy lepiej szukać czegoś w przedziale 10-15nm?

Opublikowano (edytowane)

Myślę, że kluczowa jest mimo wszystko jakość sterowników, dodatkowego softu, kompatybilność z grami, w które zamierzamy grać. Nm to nie wszystko, nie ma się co łapać na ich magię, tak samo jak dawno temu na megapiksele. O Logi nic nie wiem, to się nie wypowiem, o innych też niewiele, natomiast to, że ekosystem taki czy inny istnieje w niczym nie przeszkadza - nikt nie każe nam kupować pięciu obręczy. :)Innymi słowy - skromny wymiar ekosystemu Logitecha to żaden argument "za" dla kogoś, kto chce kupić jedną obręcz, bazę i pedały - po prostu nie jest to w tym wypadku argument "przeciw".

Edytowane przez Zas
Opublikowano
10 minut temu, Zas napisał(a):

Myślę, że kluczowa jest mimo wszystko jakość sterowników, dodatkowego softu, kompatybilność z grami, w które zamierzamy grać. Nm to nie wszystko, nie ma się co łapać na ich magię, tak samo jak dawno temu na megapiksele. O Logi nic nie wiem, to się nie wypowiem, o innych też niewiele, natomiast to, że ekosystem taki czy inny istnieje w niczym nie przeszkadza - nikt nie każe nam kupować pięciu obręczy. :)Innymi słowy - skromny wymiar ekosystemu Logitecha to żaden argument "za" dla kogoś, kto chce kupić jedną obręcz, bazę i pedały - po prostu nie jest to w tym wypadku argument "przeciw".

Dodalbym do tego, że ważne też są pedały z dobryn load cell.

Opublikowano

To już zależy w jaki poziom celujesz, można grać i bez nich, choć oczywiście warto mieć taką opcję. Niemniej, w tym wypadku można chyba mieszać sprzęt także z bazami Logi, o ile tylko pedały są na oddzielnym USB, więc opcji pozostaje sporo w razie złapania bakcyla?