Send1N 5 178 Opublikowano Niedziela o 10:07 Opublikowano Niedziela o 10:07 10 godzin temu, Hard Reset napisał(a): całego wiedźmina 3 przeszedłem na rtx3060ti w 1080p tylko chyba na monitorze 24 bez śmiesznego DLSS ale za to z DSR / DLDSR , o wiele lepiej to wyglądało Miałem tak samo przeszedłem całego na rtx 2060 w 2560x1440 stworzoną przez dsr na 24" z natywną fullhd 1
Eltik 40 Opublikowano Niedziela o 10:56 Autor Opublikowano Niedziela o 10:56 ja gram w wieska na 9070xt w 1440p na ultra z rt wydajnosc i xess jakosc to klatki spoko bo +80
Hard Reset 113 Opublikowano Niedziela o 10:57 Opublikowano Niedziela o 10:57 Teraz, Eltik napisał(a): ja gram w wieska na 9070xt w 1440p na ultra z rt wydajnosc i xess jakosc to klatki spoko bo +80 Nie lepiej zarzucić FSR4 ?
Hard Reset 113 Opublikowano Niedziela o 11:05 Opublikowano Niedziela o 11:05 3 minuty temu, Eltik napisał(a): ale to juz kombinacje 10 minut roboty, a jakość lepsza.
marko 885 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Taka aktualizacja. Jako pierwszą kartę do testów wybrałem RTX5070TI. No i w sumie nie mam jej nic do zarzucenia. Działa, wydajność się zgadza. A jak zobaczyłem jak w ciągu tych 2 tygodni skoczyła cenowo do góry, to stwierdziłem, że nawet nie rozpakowuję RX9070XT. Jeszcze chwilkę się wstrzymałem z wysyłką zwrotną, żeby poobserwować ceny, ale Radeony tak nie idą cenowo w górę jak GeForce. Więc nie mam porównania tych kart, a testować żeby testować to raz nie mam czasu, a dwa nie lubię rozpakowywać czegoś jeśli wiem, że i tak oddam. Edytowane 12 godzin temu przez marko
Psiak 84 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Każdy kto ma AMD będzie pisał że NIE, ci co mają NVIDIA to będą pisać że TAK Najgorszy poruszany temat od lat, niczym kłótnia wujków na tle politycznym podczas spotkania w święta Zawsze kończy się ostatecznie argumentem typu fanboy , jeśli nie padło to charakterystyczne słowo w tym temacie to jestem pod wrażeniem
Rekomendowane odpowiedzi