Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Hard Reset napisał(a):

całego wiedźmina 3 przeszedłem na rtx3060ti  w 1080p tylko chyba na monitorze 24  bez śmiesznego DLSS ale za to z DSR / DLDSR , o wiele lepiej to wyglądało ;)

Miałem tak samo ;) przeszedłem całego na rtx 2060 w 2560x1440 stworzoną przez dsr na 24" z natywną fullhd ;) 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Taka aktualizacja. 

Jako pierwszą kartę do testów wybrałem RTX5070TI. No i w sumie nie mam jej nic do zarzucenia. Działa, wydajność się zgadza. A jak zobaczyłem jak w ciągu tych 2 tygodni skoczyła cenowo do góry, to stwierdziłem, że nawet nie rozpakowuję RX9070XT. Jeszcze chwilkę się wstrzymałem z wysyłką zwrotną, żeby poobserwować ceny, ale Radeony tak nie idą cenowo w górę jak GeForce.

Więc nie mam porównania tych kart, a testować żeby testować to raz nie mam czasu, a dwa nie lubię rozpakowywać czegoś jeśli wiem, że i tak oddam. 

Edytowane przez marko
Opublikowano

Każdy kto ma AMD będzie pisał że NIE, ci co mają NVIDIA to będą pisać że TAK :hihot: Najgorszy poruszany temat od lat, niczym kłótnia wujków na tle politycznym podczas spotkania w święta %-) Zawsze kończy się ostatecznie argumentem typu fanboy xD, jeśli nie padło to charakterystyczne słowo w tym temacie to jestem pod wrażeniem :hahaha: