Adikon 169 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Cześć. Co jakiś czas robię kopię zapasową za pomocą systemowego przywracania(win7). Wczoraj pierwszy raz tworzenie kopii zostało zakończone niepowodzeniem. W załączniku wrzucam foto jak to wygląda, próbowałem też z chatgpt ogarnąć, ale nadal lipa. Formatowałem też dysk na który wrzucam kopie i nadal nie działa, a nic nie zmieniałem i nie robiłem aktualizacji windy. Po formacie teoretycznie nie ma tych powiadomień, że obraz systemu nie może być zapisany w tej lokalizacji, ale na końcu i tak to samo Ktoś coś?
Pan Mateoo 558 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu a dysk jest mbr czy gpt? moze - ale watpie ma to znaczenie. jak wpinasz dysk czy to jest na stale? czy uruchamiassz to jako admin? znajdz nazwe tej przystawki i wklej ją w WIN + R i zamiast enter to zrob ctrl shift enter sprobuj stworzyuc folder i w nim? albo moze inne miejsce na innym dysku?
Adikon 169 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 13 minut temu, Pan Mateoo napisał(a): a dysk jest mbr czy gpt? moze - ale watpie ma to znaczenie. jak wpinasz dysk czy to jest na stale? czy uruchamiassz to jako admin? znajdz nazwe tej przystawki i wklej ją w WIN + R i zamiast enter to zrob ctrl shift enter sprobuj stworzyuc folder i w nim? albo moze inne miejsce na innym dysku? Ogólnie jeszcze dwa tygodnie temu działało. Wczoraj odpaliłem i wyskoczyło, że kopia zapasowa zakończona niepowodzeniem. Dyski są na stałe M2. Próba na innym dysku i to samo niestety. Format nie pomaga, a windy psuć nie chcę, bo za dużo u mnie roboty z odtworzeniem ustawień pod simracing. Kiedyś miałem podobny błąd podczas aktualizacji Windowsa i chatgpt mnie poprowadził do jakiejś zmiany catroot i zadziałało, ale wątpię, że to przez to, bo później jeszcze robiłem kopie zapasowe. Zaraz będę w domu to zrobię co mówisz jeśli ogarnę 😅 Nie chcę też robić naprawy systemu z pendriva ISO, bo wywali mi się system i dopiero narobię 😆 Chyba muszę skorzystać z innej opcji do kopii, ponieważ nawet jak odznaczam wszystko w konfiguracji kopii zapasowej to nadal ten sam błąd. Sfc scannow nic nie wykrywa. Edytowane 10 godzin temu przez Adikon
Adikon 169 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu Zna ktoś coś oprócz macrium, bo drogo wychodzi chociaż jest fajny?
Rekomendowane odpowiedzi