Problemy z 1% low fps mam np fps który trzyma się 162 fps powiedzmy bo na tyle blokuje rtss, lub sterownikiem amd freesync włączony ale przez ogromne spadki czy to fps ogólnego średniego czy 1% low nie da się grać.
Temat został rozpracowany już wiele lat temu i "nie ma potrzeby o to pytać". Zapominasz o różnicy w masie całego koła, zapominasz o tym, że może nastąpić zmiana wzoru bieżnika, zapominasz o ET i wpływie na przyczepność, jak i o tym że szersza opona wcale nie musi mieć większego styku z nawierzchnią. Cięższe koło może spowodować wręcz spadek przyczepności na innym niż idealnie równym asfalcie. Dodatkowo: bez informacji o mocy układu napędowego niewiele da się pomóc, bo cięższe koło i szersza opona może skutecznie i znacząco ograniczyć przyspieszenie
Hej, mieszkam w sopocie od ponad roku i wlasnie przeprowadzilem sie do nowego mieszkania gdzie ponownie wzialem umowe na rok od t-mobile bo poporzednio nie mialem problemow.
Na nowym adresie doslownie moze 2 miesiace bylo jak wczesniej - stabilny i utrzymuje predkosci, ale od jakiegos czasu ok. miesiac, dziala w tak dziwny sposob.
Predkosc mozna powiedziec ze jest stabilna, pakietow nie trace... ale ping to jest jakis zart, z tego nie da sie korzystac.
Na czym moze polegac problem?
Odlaczylem wszystkie urzadzenia - nic
Wymienilem router - nic
Tak, restartowalem i tak, jestem podlaczony skretka.
Najlepsze jest to ze gdy dzwonilem do operatora i ten kazal mi zrobic certyfikowany test to na nim nic nie wykazuje, super.
Tymczasem czy gram czy rozmawiam na discord to moj ping wyglada jak tetno osoby z atakiem serca.
O co chodzi?
Rekomendowane odpowiedzi