Problemy z 1% low fps mam np fps który trzyma się 162 fps powiedzmy bo na tyle blokuje rtss, lub sterownikiem amd freesync włączony ale przez ogromne spadki czy to fps ogólnego średniego czy 1% low nie da się grać.
Przez
Macius
w Karty graficzne
Udostępnij
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Znajomy mnie pytal bo chcial zestaw i gra glownie w coda wiec sprawdzilem sobie jak Arrow lake wypada w tej grze bo taki hccial procesor i k.... nie wierz w to co widze Co tak cienko ??? -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Tylko że taki układ jak masz na schemacie, powoduje, że gpu podgrzewa sekcje zasilania, pamięci i chipset. Miałem tak w nr200p v2 , na pamięciach łapało po 68-70'C w a4-h2o jest to lepiej rozwiązane, bo gpu jest za ścianką po drugiej stronie obudowy, temp. wyżej wymienionych elementów lepsze (10'C mniej na pamięciach), a jeszcze zrobiłem moda na dodanie wentyla na spodzie budy i teraz w ogóle bajka, na pamięciach mam 49'C chipset i sekcja zasilania podobnie , a obudowa dużo mniejsza, bo 11L vs 18L -
Przez Zas · Opublikowano
Faktycznie, trochę pomieszałem fakty, rząd olał wtedy państwową PGZ, choć w teorii miała zaproszenie, kasa miała iść w całości do Polskiej Amunicji. https://wiadomosci.wp.pl/miliardy-zlotych-na-amunicje-program-nie-ruszyl-a-w-tle-firma-bez-koncesji-7027464848305120a Początkowo było tam tylko WB Electronics i ludzie Morawieckiego z ARP (przez spółkę Aranda). Ponar i TDM Electronics doszły później, po sprzedaży udziałów przez ARP. Jakby nie było, faktyczne nie wygląda to wiele lepiej niż za rządów PiS, aczkolwiek KO zwykle jednak dowoziło wszelkie inwestycje, czego o PiS w dużej mierze powiedzieć nie można... -
Przez VRman · Opublikowano
Prawie zero info, samo gdybanie: Jego pomysł oparty na niczym, co sam wielokrotnie podreśla: - Rubin dopiero na koniec 2028, 5090Ti wcześniej, +10-15% wydajności 5090 - możliwe odejście od TSMC w linii GPU dla graczy, np. na procesy intelowskie. Gówniane ale tańsze -
Przez Rafe · Opublikowano
Przetestuje się, najwyżej lekko podniosę obroty wentylatorom i lepiej dochłodzę obudowę. Nie miałem nigdy aio ani nie widzialem na żywo, widziałem tylko testy i freezer 3 pro wypada w nich bardzo dobrze.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi