mercunio 0 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Cześć, szukam monitora OLED 27’ 1440p z odświeżaniem przynajmniej 240Hz w budżecie 2-2,5k obecnie siedzę na fhd 180 hz Komp to RX 9070 + RYZEN 9800x3d Monitor głównie do gier - single, multi (bf6, cs2) wpadły mi cztery propozycje: Gigabyte mo27q28g Philips 27" Evnia OLED 27M2N8500/00 Dell Alienware AW2725D LG UltraGear 27GS95QE Jesteście w stanie coś doradzić? Dzięki!! Edytowane 14 Stycznia przez mercunio
Pan Mateoo 597 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Dell Alienware AW2725D nie ma. jest lepsza wersja czyli Dell Alienware AW2725DF - i to jeden z lepszych wyborow. Gigabyte mo27q28g ten produkt jest niedostepny w polsce chwilowo to samo Philips 27" Evnia OLED 27M2N8500/00 A LG jest deklasowane przez alienwara ...DF najlepszy wydaje sie wiec dell. na morelach za 2,4k
Keneth 0 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Mam ten sam dylemat, w DE jest do kupienia ten Philips, za około 2100zl, polecacie ten monitor czy lepiej Alienware. Te monitory w teorii się praktycznie niczym nie różnią. Ale zawsze lepiej posłuchać fachowców
Pan Mateoo 597 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu philips ma chyba raczej bardziej zywe kolory - nawet za mocno - jesli lubisz przesycone obrazy - zywe wlasnie to to jest wybor dla ciebie jesli chcesz obraz w 100% dokladny to wybierz dell
CryptTM 491 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Pan Mateoo nie wiesz może, czy Dell Alienware AW2725DF występuje w wersji z głośnikami i G-Sync?
Pan Mateoo 597 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @CryptTM ma amd freesync premium pro, nbidia gsync compatible - czyli modulu nie ma ale jest kompatybilny speakerow chyba nie ma - ma tylko porty usb typC 3,2 5gb downstream, usb typB 3,2 5gb upstream i usb typA 3,2 5gb downstream moze USB -> 3,5 przejsciowka tutaj by robila za glosnikji ale nw jak z jakoscią
CryptTM 491 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Pytam, bo też nie widziałem info o głośnikach, za to doszukałem się G-Sync'u. Nie popełnie drugi raz tego samego błędu i nie kupię monitora bez głośników. Podłącz waść później konsolę do tego Ten wyżej wspomniany Gigabyte jest fajny, ale jak czytam, co tam z panelami może być, to przechodzi chęć na kupno
Pan Mateoo 597 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu e prezz przejsciowke usb na pewno ogarniesz, albo poszukaj moze na rtings jest solucja tego bo oni testuja pod kazdym wzhledem
Rekomendowane odpowiedzi