Diablo II: Resurrected
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Czyżby faktycznie wina E corsów? Teraz leci absolut na jajkach P bez HT. Absolut bo częściej tyra 15 która wcześniej coś jęczała -
Przez wallec · Opublikowano
wszystko ok ale ikonke koszu przenieś zgodnie ze strzałką ale gufno, byo lepiej, sry ziom 1 sekunda i widzę kupę, przekombinowałeś, może uratować cię tylko cutom loopp, kto zaplusował ten fałszywy -
Przez trybcio86 · Opublikowano
Jak ja tej gry nienawidze ! Dlaczego w tym gownie nie da sie wylaczyc emisji. Nie moge wykonac misji (glownej) bo na bagnach nie ma gdzie sie schowac a dopadla mnie emisja szopy z drewna nie chronia przed emisja to jest tak popier... ze az sie odechciewa grac. -
Przez zdunzdun · Opublikowano
@Suchy211oczywiście masz rację z tym, że Dacia to Renault. Skoda to VW. Dzisiaj jest totalna unifikacja i kilka koncernów ma w portfolio multum marek, które później sobie pozycjonuje, żeby nie było rynkowego kanibalizmu (co niektórym i tak niezbyt wychodzi). Mówimy jednak o koncernach, które na przestrzeni lat wykupiły jakieś marki. Stworzenie od zera nowej marki samochodów to jest abstrakcja. Wejście z kimś w jakąś kooperację, wykupienie licencji na płytę podłogową itp już brzmi realniej. Dalej jednak daleko od zrobienia z tego pełnoprawnej, pełnoskalowej produkcji. Jeszcze dochodzi ryzykowna kwestia sukcesu takiego przedsięwzięcia. Czesi i Rumuni swoją szansę wykorzystali w porę. Mogliśmy mieć FSO, gdyby nie dziesiątki powodów, trefnych decyzji, głupich wymagań. Tamta historia się skończyła, a dzisiaj polska marka aut to jakaś mrzonka. Szczególnie patrząc na inne priorytety w tym kraju... -
Przez GTM · Opublikowano
Sam nie wiem, nawet fajnego trailera nie chce im się zrobić, ten z FH5 robił znacznie lepsze wrażenie, poza tym trochę za dużo latania bokiem jak na mój gust, choć pewnie można się było tego spodziewać, miał być powrót do prawdziwych sezonów jak w 4, ja nic takiego tam nie widziałem, ale to dopiero pierwsze wrażenia, zobaczymy jak będzie dalej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi