Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś padłem w kanałach pod Kurast, jeden z najgorszych aktów w grze, do tego te małe "robaczki"( nie będę używać brzydkiego słowa) latają jak szalone, niby 2-3 a po chwili cała zgraja koleżków i nawet nie wiem kiedy padłem. Widzicie, gra wiedziała jak mnie zajść, jak mnie podejść wysłała na mnie bandę dzieciaków, ba karzełków- zwał jak zwał, by moje młoty ich nie dosięgły i tak się skończyła przygoda Paladyna Daniela w kanałach, co on tam robił? a jak myślicie? Na pewno nie czyścił.:E

Najgorsze, że użycie tp to grube tysiące-naprawa całego to 60k+, a czasem idzie trafić na taką zgraję, zablokują i po zabawie. Póki co to był mój pierwszy dead po powrocie do zabawy. Niech no tylko dostanę jeszcze jedną szansę to znajdę w kanałach to co mam znaleźć, czyli serce, to wszystko przez Caina, dziadkowi się ruszyć nie chce, to wysyła chłopa na posyłki. :wariat: nikt mi nie powiedział, że będzie tak trudno, dałem się wciągnąć. 

Opublikowano

Paladyn pod młotki nie lubi mało miejsca, wszystkie filary, ściany blokują i trzeba się ustawić itd, a czasem nie ma miejsca. Robacze gniazdo to użyłem tp, pal licho kasa za naprawę ale jedyne wyjście. Magiem nawet szło lepiej bo nie ma problemy ze ścianami. 

Opublikowano

Aktualnie tak wygląda mój Paladyn
obraz.thumb.png.b35c34634e81758ee02e96acf0b96da0.png

Miecz- Duch, Tarcza - Przysięga starożytnych, Klata- Skradanie, Hełm- Wiedza. Reszta mam mniej więcej tak sobie, mam też z dropów z czarodziejki, które sobie zostawiłem ale tak samo biżuteria też jest i będzie do wymiany, ja na tej postaci nie nie farmiłem. Runy mam prawie wszystkie te potrzebne na te podstawowe słowa runiczne.