Staruszek na Haswellu - będzie coś z tego jeszcze?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Ludzie uszkadzają sprzęt elektroniczny mechanicznie z własnej winny i tu się nic nie zmieniło Ode mnie podpity majster odbierał telewizor i wychodząc przez drzwi rozwalił matrycę Ale to nie byłeś Ty Jak masz sztywną budę, płytę/slot pci-express oraz dobrze usztywnioną kartę to żadna podpórka nie jest potrzebna. Wszystkie najdłuższe i najcięższe karty u mnie nie opadają i z 5090 jest dokładnie to samo -
Przez Zas · Opublikowano
No właśnie, kolejne Next Fest to coraz większy zalew śmieci. Owszem, wśród najpopularniejszych zdarzają się rzeczy ciekawe - ale zastanawiam się czasem, ile ginie w gąszczu tytułów. Chociaż może skoro giną, to tylko na to zasługują... ciekawe, ile osób przeczesuje sumiennie cały katalog lub choćby gry z najbardziej interesujących je gatunków. -
Przez Necronom · Opublikowano
Zrobili z Leona jakiegoś socjopatę Po jego pokazaniu zainterweniowanie grą mi dość mocno przeszło. A przynajmniej na pewno nie wezmę tego na premierę. Chcą zadowolić wszystkich, a to często nie działa dobrze. -
Przez leven · Opublikowano
Widzę, ze nie zapomniałeś o mnie Poza tym, komputer też czasem zostaje przeniesiony/przesunięty. To wystarczy, żeby przy ciężkiej karcie zdupcyć slot Porządna podpórka powinna być przy ciężkich kartach -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Bios, sterowniki chipsetu, sterowniki adrenaline najnowsze ? Pamięci włożone do A2 B2 ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi