Zestaw Asus Rog Strix B660-G i5 12400f FROZN A620 PRO SE, używany.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Kogoś chyba cycki szczypią. Dzisiaj taka była okazja. Palit, nie palit ale cena jeszcze znośna. Gdybym miał 5400zł na GPU wydać, to bym łyknął tego Gainwarda RTX 5080 (https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-geforce-rtx-5080-phoenix-16gb-gddr7-dlss4-17967831902), a stówkę wydał na dobre żarcie -
Przez Send1N · Opublikowano
Autor ma 9070XT w pierwszym poście tego tematu masz podany sprzęt w jaki sposób trzymałeś niby sztywny niezmienny zegar na 7800x3d? -
Przez KiloKush · Opublikowano
Taka ciekawostka. 2.8 V6 w Saabach i tych Vectrach było później rozwijane w większych pojemnościach np. jako 3.6 w Camaro i 3.6 TT w ATS-V i CTS V-sport. Na przykład uszczelki pokrywy zaworów pasują od 3.6 z Camaro ( mam u siebie). Tak więc można wrzucić 3.6 do Saaba, trochę mocy te silniki potrafią zrobić -
Przez MaxaM · Opublikowano
Trochę jak z ubraniami. Coś markowego, a pranie tylko w 30st i zakaz używania suszarki. A jak coś się stanie, to 'złe użytkowanie' -
Przez Petru23 · Opublikowano
@marko aaaaz wiem juz. Ten co samochód może podnieść jak się nad nim stanie A to nie, w życiu się jeszcze z takim na szczęście nie spotkałem. A że urodziłem się 13go, (czwartek nie piątek) to pewnie już by mi coś urwał, kacza jego mać... Edit Teraz tak patrzę na foto słupka to staruszek fon z 2023 za 800zl spoko zdjęcie ogarnął. I nawet na forum mimo kompresji ładnie wygląda
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi