Jakie wybrać chłodzenie procesora?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kanon7 · Opublikowano
@seba842005 właśnie u mnie po aktualizacji bios'u (laptop sam) nie mam już ikony baterii + wtyczki - czyli zasilanie sieciowe bez ładowania. U mnie są teraz tylko takie: Zielona i "piorun" obojętnie jaki tryb mam (max. 80% lub 100%) i nie ma opcji wymusić pokazania baterii ze wtyczką (czerwony prostokąt). Wygląda to jak by system ciągle ładował baterię i nie rozłączał jej ładowanie i nie aktywował działanie samego zasilania laptopa z sieci. -
Przez Kyle · Opublikowano
Fajnie, fajnie, to gdzie kupię nową nie-hybrydę Yaris? - no dobra, a teraz do rzeczy: Przy hybrydzie możesz mieć lepsze rozwiązania typu e-CVT, które się tak w mieście nie zetrze jak DSG, albo brak rozrusznika, możliwy też brak turbo przy dobrym przyśpieszeniu, z czym przy samotnym wolnossaku bez hybrydy lub turbo nie jest takie łatwe. Także wybór hybrydy dzisiaj, to jest czasem wybór mocno innego auta (nie tylko inny silnik, ale też właśnie "skrzynia", która działa na totalnie innej zasadzie). No i biorąc pod uwagę, że to rusza na elektryku i jak chętnie jeździ to w mieście na elektryku (wliczam tu też tą rekuperację) to jakoś powątpiewam w Twoje rewelacje, że hybryda mało co da w mieście na krótkich odcinkach, szczególnie, że benzyniaki w hybrydach lepiej są dostosowane do pracy kiedy są niedogrzane niż benzyniaki bez hybrydy ale z turbo kiedy są analogicznie niedogrzane. -
Przez MrKetiw · Opublikowano
Ja pamiętam ten dzień, wywaliło mnie z butów Dla tej gry pożyczyłem od kumpla PS4 i kupiłem tą grę. -
Przez miro · Opublikowano
pierwszy raz ? z jednej strony nie pojmuję że jeszcze ktoś taki istnieje z drugiej bardzo zazdroszczę, że możesz to wszystko przeżywać pierwszy raz
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi