Zainteresowanie usługami hostingowymi za oceanem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Killer85 · Opublikowano
Coś mi nie gra... Wróciłem do BIOS-u oczko niżej stabilnego Tak jest podczas testu,tylko tyle ustawiłem w BIOS-ie odnośnie Uv Jak widać nie boostuje -
Przez Zas · Opublikowano
Nie wiem jeszcze jakie są akurat w tych mieszkaniach, o których myślę. Ale zakładam, że c-w... Czyli bez gładzi ani rusz... Słabo, bo to spore koszta patrząc na ceny w sieci, chyba, że przy generalnym wykończeniu przez jedną firmę wyszłoby taniej. I tak trzeba zobaczyć na żywo, bo tynk tynkowi nierówny Galakty - no nie, nie zarabiam, ale mogę kupić 80k taniej takie, na które trzeba czekać jeszcze rok, półtora. Niby maskara, ale cenowo to jest 15-20% różnicy. Kupa kasy... Tylko to kolejny rok wyjęty z życiorysu... A z drugiej strony duży komfort na przyszłość. Coraz krótszą... To jak z tymi gniazdkami? Bo nic już nie zmienię w projekcie, mieszkania gotowe i dew założył TV na przeciwnej ścianie niż bym chciał. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Super to była poniżej 4k teraz jest, powiedzmy, akceptowalna. Chociaż za 4700 5070ti, a wczoraj ktoś podrzucał za 5300 5080 to już bym chyba te 6 stów odżałował. 12% różnicy w cenie, 15% wydajności. Jedyne co, to ten Zotac ma fajne chłodzenie (i trochę słabsze vbiosy, szczególnie ten gaming). -
Przez CajraX · Opublikowano
To ja wam powiem jak jest naprawdę i jak powinno się używać monitora. UWAGA! Używajcie monitora jak tylko sobie chcecie i tak jak wam jest wygodnie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi