Obudowa przewiewna i zarazem wygłuszona? istnieje taka? :)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MaxaM · Opublikowano
Wrzuć trochę na luz Dla normalnego gracza nie ma wyboru literek. Odpala DLSS i działa on na najbardziej optymalnym profilu i tyle. Nie musi zawracać głowy. A to, że tutaj ludzie grają w literki i suwaki, cóż, takie hobby To jak tam? Dalej nie ma pewności jaki kierunek cen? -
Przez Kyle · Opublikowano
Niedawno przeglądałem cennik Mazdy i tam jakieś nalepki na próg bagażnika, albo drzwi, to jakoś w rejonach 1kPLN kosztowały - taki mamy europejski klimat, że za byle guano w opcji danego auta, płaci się bajońskie sumy. Ludzie chyba mają za dużo pieniędzy, skoro tak rozwydrzyli producentów. -
Przez Send1N · Opublikowano
Mój fabryczny wentylator w enduro na kulkowym chrobotał tak od nowości że nie dało się wysiedzieć nawet 2 metry od pc, zamiast po prostu zwrócić ten zasilacz to męczyłem się tak ze 2 miesiące aż postanowiłem na własną rękę zmienić wentylator, do tej pory nie rozumiem swojego postepowania w tamtym czasie no ale tak było -
Przez KiloKush · Opublikowano
https://www.tygodnik-rolniczy.pl/wiadomosci-rolnicze/rolnictwo-w-polsce/rolnicy-masowo-rezygnuja-z-burakow-cukrowych-przegrywamy-z-importem-2538389
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi