Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, szukam karty do projektu pseudo-retro, za jakieś rozsądne pieniądze, co by uzasadniło zakup tej karty zamiast RX6600. Niestety płyta nie ma ReBar, więc nie wrzucę tam też B580. 

Interesuje mnie tylko wersja Founders Edition, może ktoś się chce pozbyć, to poproszę PW :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@MarcoSimone nie liczę na taką okazję z ale coś za "rozsądną" cenę przytulę. Mam na półce 1080 Hybrid od EVGA, ale tu jest chłodzenie wodne i nie wejdzie do docelowego builda. Szukam więc czegoś innego, ewentualnie 2060S, jakieś nie zajechane też byłoby dobrym rozwiązaniem. Nic ponad to nie potrzeba, bo i tak procek nie pociągnie.

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, MarcoSimone napisał(a):

Nie opłaca się. Tu na forum ktoś przedał 1080 za 150 zŁ Sprawną.

Nie 150zł ,a 250zł. Sam chciałem ją kupić ale zostałem zrobiony bez mydła przez sprzedającego, dodał fotki w jakimś dziwnym formacie, poprosiłem jako pierwszy o fotki, odczytał, nie podesłał ,a dzień później napisał ,że poszła do gościa "który napisał po mnie". :D

Takie okazje zdarzają się jak 6 w totka więc nie ma co się sugerować pojedynczym wybrykiem natury.

Edytowane przez Iri
  • Upvote 2

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• A w D2R jest obecnie coś co działa tylko na ladderze w porównaniu do single?  Kiedyś duch nie działał na single player no ale dali taką możliwość, to samo z DC clone.  
    • Na drugi dzień nieraz pogody przewidzieć nie potrafią  
    • Ja używam mało butelek bo głównie na siłownię, puste wrzucam do plecaka i jak idę do Lidla to wyrzucam. Można też na balkon jakąś skrzyneczkę dać.  Aczkolwiek trzymać gdzieś w kuchni czy pod blatem to nie mam zamiaru. 
    • Moje zdanie: Szczepionki na Covid nie działały. Przynajmniej nie przez pierwsze półtora roku, bo co wyszły, to już były przestarzałe i nie na ten wariant to co trzeba. Natomiast ogólnie szczepionki są skuteczne i potrzebne i argumentować nie ma sensu tak samo jak nie ma sensu wykładać argumentów na opinię, że ziemia jest okrągła. Każdy poza debilem wie, że jest.      Przyjąłem dwie "łot Fajzera". Na skutek braku aspiracji przy podawaniu, raz odczułem natychmiast dość nieprzyjemne skutki, ale nic ekstremalnego Chroniłem się jako osoba narażona na poważne konsekwencje z powodu zdrowia przez długi czas. Naprawdę się chroniłem. Skutecznie. Od 2019r. ani przeziębienia, nawet lekkiego.   Natomiast ta grypka, ta ściema, co to jest tylko grypką, a nie żadnym Covidem, według "ludzi myślących" w końcu mnie dopadła po ponad pół roku nie chronienia się, bo "kiedyś to trzeba przejść tak czy siak".  To było półtora roku temu. Tak. Dopiero na koniec 2024r.    Ten wcale nie covid. Ta niegroźna grypka sprawiła, że: - chorowałem 10x ciężej niż kiedykolwiek jeśli chodzi o grypy - bezpowrotnie utraciłem niewielką część zmysłu węchu, z czego się cieszę, bo kolega stracił 80% węchu i niemal cały zmysł smaku. - mimo półtora roku, podobnie jak inny kolega, nigdy nie odzyskałem nawet tej lichej sprawności co kiedyś. Moje życie teraz to życie schorowanego 90latka. Po schodach muszę wchodzić jak mój dziadek co miał 85 lat. Z przerwami. I może ktoś powiedzieć, że to może z innego powodu, ale kolega jest aktywny, bo mieszka na wsi a tam wiadomo, ciągle fizyczna robota. U niego minęły prawie 3 lata i też nie daje rady wrócić.     Sumując: szczepionki na Covid to był burdel i w dużej części szkodliwa ściema. Szczególnie przy takim zarządzaniu jakie było. Ale Covid był i jest cholernie groźny i każdy kto to lekceważy to po prostu idiota.  Jak widzę ludzi mówiących, że "nie jestem idiotą, żeby wierzyć w jakiś long covid" to już wiem, żeby na oglądanie/słuchanie/czytanie nie tracić czasu, bo może to covid, a może coś innego, ale dziury w mózgu mają na bank.  
    • Nie no w ruchu jest kolosalna roznica. Słuchaj włacz sobie MFGx4 na DLSS K i na DLSS M, zobaczysz że z M jest po porstu płynniej i obraz bardziej spojny. Po porstu duzo lepiej.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...