GPU do 1,5k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Ja tam widzę więcej tego samego i typowe odcinanie kuponów. -
Przez Godlike · Opublikowano
A chociażby materiały na bosow, zestawy do craftowania mitykow, albo popatrzeć sobie na listy usług, np 30 runow na prankstera, no fakt nikt tu nie kopiuje itemow 🤣😂 Może źle się wyraziłem we wcześniejszym poście bo po przez przedmioty nie miałem na myśli, ringi zbroje itp bo z racji tego, że każdy item w tej grze ma swój unikalny id to bez sensu to kopiować, aczkolwiek mityki na handel można sobie ogarniac np. po przez kopiowanie pieczęci na goblina, a materiały na bosow, inne pieczęcie, czy runy i gemy to widać, że kopiowanie leci w najlepsze 😉 -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
No i Ci odpowiedziałem, że się mylisz, tak samo jak w artykule jest to wskazane, skąd są ceny. Polecam sprawdzać cenniki na przyszłość. Ale proszę, dostarczam przykładowego linka do tego auta z klekotem za ~120k: https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/opel-astra-ID6HPlh0.html?reason=listing 10 sekund mi to zajęło -
Przez Ig0r · Opublikowano
Ja bardziej myślałem w ten sposób - że w gabinecie pracuję + gram w gry bardziej klawiatura + mysz. Tam bym mógł posiadać jakiś serwer NAS, jeśli bym chciał, ale że jestem wygodny to wolę jakieś cloudowe gotowce. Jeśli mam ochotę na pada i większy TV/relaks to idę do salonu i na TV 77 cali na LG G5 sobie gram w jakieś symulatory/wyścigi - gry nie wymagające klawiatury i pada. Czy to jest definicja kina domowego, czy tak nie do końca? Docelowo głównie TV to ma spełniać rolę stricte TV pod streamingi HBO, Netflix, Disney itp. co by się zrelaksować z drugą połówką. Co do plex, to jak to działa? Czym to się różni np. netflixa w kontekście streamingu?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi