GPU do 1,5k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MaxaM · Opublikowano
A ja mam wrażenie, że Samsung liczył na przeskoczenie oledów i pójście od razu w microled. Pierwsze wzmianki Samsunga o microledach były gdy dopiero pojawiały się oledy lg. Przeliczyli się i musieli jednak pójść w oledy. -
Przez Marvf · Opublikowano
Transportowego jeśli ma full hp nie zdejmiesz jednym strzałem, za to na szturmowego jeden TOW wystarczy -
Przez tasaq · Opublikowano
Witajcie, szukam budżetowego monitora, który będzie drugim monitorem. Obecnie bardziej jako biurowy, ale do okazyjnego grania również (CS2 itp.) Obecnie mam Lenovo R25i-30 a myślałem o czymś 27 cali. Budżet 500 - 700 zł. Korzystałem z pożyczonego AOC 32’’, ale w połączeniu z tym moim R25, 32 cale są dla mnie za duże. Super dużych wymagań nie mam 😊 Czym się kierować przy wyborze? IPS czy VA? 1920 x 1080px czy 2560 x 1440px ? Prosty czy zakrzywiony? Stary Legion ma odświeżanie 165 Hz więc myślę, że mniej nie ma sensu Fajnie jakby miał możliwość regulacji góra dół i pochylenia. Z tego co widzę są różne AOC, Lenovo, IIyamy, Asusy, KTC Chciałbym kupić coś żeby na kilka lat starczyło. Na szybko znalazłem coś poniżej co mieści się w budżecie. Będę wdzięczny za porady. AOC Q27G42XE 27" 2560x1440px IPS 180Hz 0.5 ms LENOVO Legion R27fc-30 27" 1920x1080px 240Hz 0.5 ms [MPRT] Curved SAMSUNG Odyssey G5 LS27CG552EUXEN 27" 2560x1440px 165Hz 1 ms [MPRT] Curved
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi