Wymiana 4070ti 12gb
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Yep, ale przynajmniej uczciwie ocenia szanse na stworzenie tej (i jakiejkolwiek) gry tak, jak on chce. Wchodzisz do wątku, a tu ktoś pisze o CRT. Panie, dział retro gejming czwarte piętro, trzecie drzwi po lewej. Tutaj strach się pojawić bez Oleda w sygnaturce, bo nawet topowy IPS gówno wyświetla, a nie grafikę. Ja na szczęście pogodzę się z dopasioną oprawą i poprawionym oświetleniem, bo pamiętam jak ta seria wygląda (grałem w zeszłym roku) - jest sporo do zrobienia. Niestety można mieć poparte przykładami z przeszłości obawy, że będą chcieli wyciąć "niewygodne" fragmenty, "zrobić coś lepiej". -
Przez AMDK11 · Opublikowano
Zastanawiam się nad problemem dropów FPS na Zen5 (nie korzystałem z poprzednich generacji Zen, więc nie mam zdania). Mam sugestię na nowy wątek: "Brak dropów FPS na Ryzen 900! Co powinienem zrobić, zmienić w ustawieniach lub zdup**yć, żeby spowodować dropy FPS? Proszę pilnie o pomoc!" -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
też nie, hamburgerów trzeba klepać po pleckach i wodzić za nos, a z Trumpem na czele to wydaje się być proste. Niestety mamy rządy które emanują uległością, jak nie do hamburgerów to do bliskich sąsiadów no właśnie o to chodzi, że nie wiadomo co kupimy i za ile i nigdy byśmy się tego nie dowiedzieli dlatego trzeba cisnąć o transparentność. przyganiał kocioł garnkowi -
Przez Petru23 · Opublikowano
Cza by doprecyzować na które rynki
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi