Wymiana 4070ti 12gb
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bourne2008 · Opublikowano
Jakie ty Wallec musisz mieć smutne życie skoro poświęcasz tyle czasu na szukanie najniższego stabilnego trfc i to przy każdej zmienie CPU -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Przeciez Ty nie kupisz amd nawet gdyby szybko bootowalo to po kiego piszesz takie glupoty jako jakikolwiek argument Jakos taki @ju-rekkreci maxy i nie ma z tym problemu ze cos dlugo bootoje bo po prostu jak cos sie chce to sie to robi a nie szuka wymowek -
Przez ghostdog · Opublikowano
Dzisiaj wybrałem się do Lidla, tydzień temu była gołoledź więc sobie odpuściłem. Kupiłem 5 puszek:Game Over: Pyramid, od Nepo: Forest, 11th Anniversary Smoothie Bowl i ten imperialny stout. Skusiłem się tez na Krem z Browaru 4 Ściany. Zdziwiło mnie, że były jeszcze kartony z piwami, które były dostępne 2-3 miesiące temu. Wygląda na to, że chowają cześć piw jak jest promocja 6+6. -
Przez Strutter · Opublikowano
@Barosz Przez 11,5 roku używałem obudowy mini-ITX Cooler Master 130 w małym PC do gier, który co jakiś czas modernizowałem. Kiedyś miało to sens - TDP kluczowych podzespołów było niższe, więc konfiguracje typu GTX 1050 czy GTX 1650 Super w połączeniu z i5‑3350P i chłodzeniem Alpine 12 LP działały w tej obudowie bez problemów. Przy nowszym zestawie RTX 3060 + i5‑10400F + Noctua L9x65 sytuacja wyglądała już inaczej. Mimo że nie są to najbardziej prądożerne podzespoły na rynku, w tak małej obudowie zaczynały się problemy z temperaturami i kulturą pracy - po prostu zbyt dużo ciepła w zbyt małej przestrzeni. Dlatego do nowych gier polecam po prostu PS5 Slim, a do starszych tytułów - laptopa. PS5 Slim jest przy tym bardziej kompaktowa niż jakikolwiek mini‑ITX zdolny do grania w nowe produkcje, pracuje cicho i przy obecnych cenach podzespołów wypada relatywnie tanio.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi