Problem z ASUS TUF Gaming A15
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Sidr · Opublikowano
Właśnie o tym pisze. Są fajne kobiece postacie, ale nie dla męskiego V. Judy, Misty, czy Evelyn da się po prostu lubieć. Mi bardzo spodobała sie Alex, pomimo, że to taki sam wyrachowany morderca jak Reed. Niestety, w moim świecie musiała zginąć. Alt póki co tylko raz spotkałem, natiomiast Claire.. no cóż, jest bardzo męska, ale co kto lubi. Tak swoją drogą Misty, Victor i Jacky, to chyba jedyne dobre postacie w całym tym mieście demonów i dystopii. A tak poza tym, to jest właśnie świetne w tej grze, że posiada wyraziste postacie niemal z krwi i kości. Postacie, które myśle na długo utrwalają się w pamięci. Zresztą jest sporo innych fajnie zrobionych rzeczy. Ten wspomniany brak dobrych zakończeń dodaje grze głębi. Bardzo też np. lubię jazde Rayfieldem Caliburn z perspektywy FPP w nocy słuchając tego blusowego radia. Takich smaczków w przeciwieństwie do innych gier jest sporo. Ogólnie, wciągneło mnie. A Panam wygląda trochę inaczej, bo siedzi bezpośrednio pod lampą i jest noc. RT powoduje, że jest owietlana tylko tym jej białym światłem. Dlatego może sięwydawać, że trochę dziwnie wygląda. -
Przez NotQuite · Opublikowano
W każdą dużą f2p grałem przynajmniej kilka godzin żeby wypróbować. W Depth nabiłem dawniej ponad 500h, teraz mam kilkaset już w MR. A tej to nawet ściągnąć mi się nie chce. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Ale przecież zen 5 to nie konkurencja dla nova, dlatego ja oczekuję pojedynku niebieskich z zen 6 -
Przez Doamdor · Opublikowano
AMD rok zaczęło z 9850X3D, z tego co widać nie podnieśli wysoko poprzeczki Intelowi, który może pod koniec roku pokaże więcej i zawstydzi Ryzeny.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi