Obodowa tego typu? Mini tower, do odwrócenia, klasyczne miejsce na zasilacz
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
Kamizela i Wolski robią 24/h orkę na pisiorach: Nawet pisowski Siewiera ich teraz orze -
Przez Zas · Opublikowano
Zaraz obetną połowę zapowiedzi tak samo jak w ACE (wiem, że robią to inne studia) -
Przez TmK · Opublikowano
Zacząłem pierwszy raz AC Odyssey i bawię się zaskakująco dobrze. Fajna gierka na spokojne wieczory, pobujać się po Grecji, pozwiedzać. Ale nie zamierzam robić nic poza misjami głównymi i wykrzyknikami. Wyczyściłem wszystkie znaki zapytania, ppstetunki/bazy, jaskinie i jeśli miałbym to samo robić na tej całej, irracjonalnie wielkiej mapie, gierka po 15h by się znudziła. A tak, póki co jest super. Na pewno pomaga to, że w realu też mnie jarają starożytne cywilizacje i wątki zahaczające o potencjalne "inne" cywilizacje. Może nie wszystkie mity to tylko historyjki, tylko trochę przeinaczone i podkolorowane faktyczne wydarzenia, kto wie 😉 Dlatego też bardzo jestem wciągnięty w ten wątek Isu. -
Przez MJRegul · Opublikowano
Myjnia i 20km wokoło komina by nie stał biedny w garażu całą zimę Jprdl ale się "ciekawie" jeździ na nieodśnieżonych ulicach przy -5C ze skrzynią w trybie S Coraz bardziej mnie kusi zakup S650 ale to już 5.0 i zupełnie inny rozkład masy. S550 5.0 AT jak jeździłem to chciał mnie zabić, nie wiem jak jest z S650 a nie jestem osobą co najpierw X razy coś testuje, kupuję oczami i sercem i boje się, że skończy się na drzewie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi