Wybór nowej obudowy do 9800x3d, msi x870e tomahawk wifi, rtx 5080
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Dzięki bogu Słońca za giepeta, bo dzięki niemu Linucha może ogarniać nawet straszny stary leń, któremu już się nie chce uczyć wszystkiego od nowa (taki jak ja ) a jak się nauczy jakichś komend to dwa dni później już wszystko zapomni. Miał ktoś tak, że VLC się odpala poprawnie tylko za pierwszym razem? Po kilku otworzeniach plików, zaczyna się ładować dopiero po jakiejś minucie albo i wcale. Jak kliknę kilka razy to potem wywala kilka instancji, jakby się coś "korkowało". Dysk SSD stary, ale niby SMART pokazuje, że OK. W tym czasie mogę ten sam plik otworzyć domyślnym odtwarzaczem jaki dostałem z systemem, ale ten zakichany VLC nie działa dobrze, aż do restartu kompa, a wtedy znowu tylko przez kilka razy. Ogólnie jestem zadowolony. Spradziłem Jebuntu, Mandrive'ę i jeszcze jakiś tam. Żaden nie jest w 100% dobry, każdy ma jakieś dziwne buraki i problemy, ale Windows 11 to jest jeden wielki Microsoft Problem, więc już wolę to. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Moj rodzynek: -
Przez azgan · Opublikowano
https://www.gry-online.pl/newsroom/czy-sony-wycofa-sie-ze-steama-hity-playstation-na-pc-przyniosly-f/z52f904 -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
eee nie wiem, ja tam minimalnie pozytywna roznice widze ale to moze dlatego ze nei widzialem nigdy VA microleda albo oleda z hdrem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi